Yardım Iphone XR IMEI

Burakbab

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Iphone XR
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
?
Telefon Modeli
Iphone XR
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ispanyadan temmuz 20 de iphone xr aldım 16 eylül 2019 da ülkeye giriş yaptım ime kayıt için verilen süre 4 aydı fakat kayıt yapmayı unuttum pasaporta ve şubatta günü geçti fakat hala aktif bir şekilde kullanabiliyorum. Telefonumu imei kayıt nasıl yapabilirim malum virüs nedeniyle yurt dışına çıkamıyoruz kıbrısa gidip gelmeyi düşünüyordum onu da yapamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Burakbab

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Iphone XR
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone lar da başka bir çözüm yolu yok hocam .
Pasaport kaydı gerekli ve sim kart ile pasaport un aynı kişiye ait olma şartıda var.
Telefonun kapanması durumunda ne yapıcam peki bu imei kaydı erteletmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Telefonun kapanması durumunda ne yapıcam peki bu imei kaydı erteletmek için yapabileceğim bir şey var mı?
Telefonun kapanması durumunda yinede kaydettirip açabiliyorsun diye biliyorum. Bankaya 2000 papele yakin bi ücret yatıracaksin sora e devletten kaydettireceksin. Pasaportun suresi doldu yada bir gümrük kapisindan kimlikle giriş çıkış yapma sansin yoksa geçmiş olsun diyebilirim. Ki virus nedeniyle bu da ortadan kalkiyor sanirim. İphonelerde imei atma gibi bi durum yok. Bu cihazi kullanacam diyorsan 1800-2000 tl bi kayıt ucretini oyle yada boyle odeyeceksin. 4 ay lik sure doldugu an kapanacak diye bişey yok. Yalnız bilmen gereken sana verilen sürenin dolduğu ve her an kapanabileceği ve kesin olarak kapanacağı.

Oyla:

Burakbab

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Iphone XR
Konular
1
Telefonun kapanması durumunda yinede kaydettirip açabiliyorsun diye biliyorum. Bankaya 2000 papele yakin bi ücret yatıracaksin sora e devletten kaydettireceksin. Pasaportun suresi doldu yada bir gümrük kapisindan kimlikle giriş çıkış yapma sansin yoksa geçmiş olsun diyebilirim. Ki virus nedeniyle bu da ortadan kalkiyor sanirim. İphonelerde imei atma gibi bi durum yok. Bu cihazi kullanacam diyorsan 1800-2000 tl bi kayıt ucretini oyle yada boyle odeyeceksin. 4 ay lik sure doldugu an kapanacak diye bişey yok. Yalnız bilmen gereken sana verilen sürenin dolduğu ve her an kapanabileceği ve kesin olarak kapanacağı.
Öderim sıkıntı yok ama pasaport tarihi geçti

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Öderim sıkıntı yok ama pasaport tarihi geçti
Problem büyük bu durumda. Gümrük kapıları da kapali giriş çıkış yapmak için. Fakat cihaz kapansa bile hersey normalde döndüğünde kayit ettirebilirsiniz.

Oyla:

Burakbab

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Iphone XR
Konular
1
Problem büyük bu durumda. Gümrük kapıları da kapali giriş çıkış yapmak için. Fakat cihaz kapansa bile hersey normalde döndüğünde kayit ettirebilirsiniz.
Kıbrıs’a gidip karakoldan kağıt almam yeterli olur mu kayıt için?

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
yeni cihaz al o cihazi actirmanin tek yolu giris cikis yapman eninde sonunda kapanacak

Oyla:
Üst Alt