iPhone Uygulaması, oPhone ile Koku Gönderin

Ne kadar işe yarar bir teknoloji

• oldukça

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

sas252

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
LG E975 (G)
Konular
38
  • iPhone Uygulaması, oPhone ile Koku Gönderin

[font=Arial, sans-serif]Yaptığınız yemeklerin,aldığınız yeni parfümünüzün veya bahçenizdeki çiçeklerin kokularını çok uzaklardaki sevdiklerinize göndermek için yapmanız gereken sadece fotoğrafını çekip göndermek.
[font=Arial, sans-serif]Harvard mühendislik profesörü David Edwards ve öğrencisi Rachel Field oPhone DUO isimli yeni bir icat geliştirdiler.Bu icat sayesinde mobil mesaj ile arkadaşlarınıza istediğiniz bir şeyin resmini çekerek kokusunu gönderebilirsiniz.oPhone mürekkep kartuşlarına benzeyen ama içleri koku dolu oChips isimli kartuşlar içeriyor.Bu kartuşlar sayesinde istenilen koku karşı tarafa gönderilmiş oluyor.

[font=Arial, sans-serif]
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[font=Arial, sans-serif]Koku göndermek içinse yapmanız gereken ücretsiz iPhone uygulaması “oSnap” kullanmak.Bu uygulama ile istediğiniz bir yiyecek,parfüm,çiçek herhangi bir nesnenin fotoğrafını çekmek ve bu fotoğrafı istediğiniz kişiye göndermek.Bu sayede oPhone 300 bin koku kombinasyonu arasından en uygun olanı seçip istediğiniz kişiye gönderecek ve gönderdiğiniz kişide oPhone DUO cihazı ile bu kokuyu koklayabilecek.
[font=Arial, sans-serif]Ayrıca fotoğrafını çektiğiniz şeyi “oNote” uygulaması ile e-mail,Facebook veya Twitter’da arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.Tabi paylaşılan fotoğrafların kokularını almak için 149$’a bu cihazı almanız gerekiyor.Sizce böyle bir cihaz gerçektende olabilir mi yoksa dikkat çekmek için yapılmış bir kurgudan ibaret mi? Yorumlarınızla düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

[font=Arial, sans-serif]

Muaz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
1 nisan da geçti ama...

Bkz. Google

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Cvp: iPhone Uygulaması, oPhone ile Koku Gönderin

Bana çok saçma geliyor, ama bununda müptelası olan çıkar..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cvp: iPhone Uygulaması, oPhone ile Koku Gönderin

Sevdiğimin kendi kokusunu yollamadıktan sonra neyleyim ben 300bin kokuyu. :)

Üst Alt