Soru iPhone SE vs Xiaomi Redmi Note 7

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
Cihazım redmi note 7 ama büyük ekran kullanılması tek elde zor. iPhone SE cihazı ile takas etmek mantıklımıdır?
Hangi cihaz daha iyi performans kralı ola bilir?
Yıl olmuş 2020 iPhone SE alınır mı?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Konu ilgili bölüme taşımıştır.

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Hocam bende bu hafta mi8 se satıp iphone 7 ye geçicem çünkü bıktırdı artık bence iphone se ye geçin abimde var gayet stabil güzel büyük oyunlar oynamıyorsan stabillik için iphone se tercih edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa işiniz zor ben bıktım yok bildirim gelmedi gitmedi yok instagram hikeyem bulanık çıktı yok video açılmadı yazlımsal olarak Xiaomi gerçekten sıkıntılı insanı bezdiriyor

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
İphone 7 ye gecicek arkadaşa soyliyim ben iphone 7 den mi8se ye gectim instagram kullanmiyorum onun dışinda her seyden fazlasiyla memnunum iphone kullanmak daraltti beni şimdi sağdan soldan kernel modül bulum yukluyirum tekefon bozukuyo format filan ugrasmayi seviyorum bence geciş yapmaya değmez kullanmiş birisi olarak soyluyorum
Hocam bende bu hafta mi8 se satıp iphone 7 ye geçicem çünkü bıktırdı artık bence iphone se ye geçin abimde var gayet stabil güzel büyük oyunlar oynamıyorsan stabillik için iphone se tercih edin

Yoksa işiniz zor ben bıktım yok bildirim gelmedi gitmedi yok instagram hikeyem bulanık çıktı yok video açılmadı yazlımsal olarak Xiaomi gerçekten sıkıntılı insanı bezdiriyor

İphone se alirsan pişman olursun sevgili kardesim note 7 istemiyorsan alternatiflerine bakabilirsin ama iphone se çok eski bir cipsete sahip ve ekrani çok küçük. Sana tek artısi ios olur ne kamera ne de oerformans yönünden katacağı fazla birşey yok

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Cihazım redmi note 7 ama büyük ekran kullanılması tek elde zor. iPhone SE cihazı ile takas etmek mantıklımıdır?
Hangi cihaz daha iyi performans kralı ola bilir?
Yıl olmuş 2020 iPhone SE alınır mı?
Tercihler kişi ihtiyaçlarına göre değişkendir, seçim elbette size ait. Ancak çok uzun yıllar ios kullanan biri olarak size tavsiyem iPhone SE den daha güncel bir model seçmeniz. Çünkü sanırım Apple iPhone SE ye güncelleme desteğini çekiyor artık. Ama 3-5 ay kullanırım değiştiriyorum diye düşünüyorsanız, taktir sizin. Ama eğer Android cihazlarının aksiyon ve dokunabilirliğine alışkınsanız ios hayal kırıklığı olur.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
se kullanan arkadaşım var benim ön kameram onun arka kamerası etmiyor alma

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Çok eski cihaz

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
İphone 7 ye gecicek arkadaşa soyliyim ben iphone 7 den mi8se ye gectim instagram kullanmiyorum onun dışinda her seyden fazlasiyla memnunum iphone kullanmak daraltti beni şimdi sağdan soldan kernel modül bulum yukluyirum tekefon bozukuyo format filan ugrasmayi seviyorum bence geciş yapmaya değmez kullanmiş birisi olarak soyluyorum

İphone se alirsan pişman olursun sevgili kardesim note 7 istemiyorsan alternatiflerine bakabilirsin ama iphone se çok eski bir cipsete sahip ve ekrani çok küçük. Sana tek artısi ios olur ne kamera ne de oerformans yönünden katacağı fazla birşey yok
Şöyle diyim hocam ios olması benim için artı yöndedir ve benimde sıkıntım şu telefonla uğraşmayı çok seven birisiyim ben aşırı seviyorum ama artık bıktım sürekli farklı romlar kerneller modüller sürekli telefonu sıfırlanıyor baştan kurmak porte çekmedi sensör çalışmadı instagram bulanık çekiyor filan falan bıktırdı beni ayrıyeten bu xiaomilerin portre çekimi berbat gerçekten kamera anlamında bir tane Xiaomi ye iyi demem 7 plus ın bile portresi gerçekten efsane ötesi kamera anlamındada iphone diyorum her türlü ios olsun kalite olsun iPhone daha iyidir benim için tabi göreceli bişey bu

Mi8 se yazılım konusunda gerçekten berbat xiaomin yazılım konusunda en sıkıntılı telefonu diyebilirim

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Şöyle diyim hocam ios olması benim için artı yöndedir ve benimde sıkıntım şu telefonla uğraşmayı çok seven birisiyim ben aşırı seviyorum ama artık bıktım sürekli farklı romlar kerneller modüller sürekli telefonu sıfırlanıyor baştan kurmak porte çekmedi sensör çalışmadı instagram bulanık çekiyor filan falan bıktırdı beni ayrıyeten bu xiaomilerin portre çekimi berbat gerçekten kamera anlamında bir tane Xiaomi ye iyi demem 7 plus ın bile portresi gerçekten efsane ötesi kamera anlamındada iphone diyorum her türlü ios olsun kalite olsun iPhone daha iyidir benim için tabi göreceli bişey bu

Mi8 se yazılım konusunda gerçekten berbat xiaomin yazılım konusunda en sıkıntılı telefonu diyebilirim
Türkiede gerçekten mi8 se sıkıtı sonuçta xiaomi sadece çine özel cıkardı bu telefonu fakat performans konusunda iphone 7 nin önünde olduğunu belirtmek isterim kamerada evet 7plusdan kötü ama 7 den de iyi. Ben 7 kullanıyordum 7plus kullanmadığım için 7 okusu lafım yok. 7nin portre modu da berbattı sanki gcam kullanıyomuş hissiyatı veriyordu fek kamera olması eksi yönlerinden biri sizin kararınız hocam kolay gelsin

Üst Alt