Yardım IPhone kilitini kirabilirmiyiz

xiaomi cairo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
6
Selamun aleykum arkadaslar yurt disindayim burada telefoncular cok ucuza iPhone 6 ve 6s satiyorlar ama kilitli alsam Nana by kilidi kirmak icin kac paraya mal olur HULASA TURKIYEDE IPHONE KILIDINI KACA KIRABILIRIZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
Selamun aleykum arkadaslar yurt disindayim burada telefoncular cok ucuza iPhone 6 ve 6s satiyorlar ama kilitli alsam Nana by kilidi kirmak icin kac paraya mal olur HULASA TURKIYEDE IPHONE KILIDINI KACA KIRABILIRIZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Vealeyküm selam hocam kilit derken cihazlar sim kilit mi ekran kilidi mi icloud kilidi mi

Oyla:

xiaomi cairo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam afganıstandayım ne hikmettir bilmiyorum ama burda telefoncularda çok iPhone var i cloud kilidli açamıyorlar eğer tr de açmak maliyetli değilse alacağım kendıme bu konuda bilginixden istifade etmek ıstıyorum

Oyla:

delimert51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Kamu yönetimi
Konular
0
@xiamio cairo internette bende bu konuda araştırma yaptım,eğer cihazın faturası ve kutusu var iphone bayısını araıp kırdırabilirsinz.Onun dışnda yapan olur mu derseniz bence olur.Fakat ne kadar maliyeti olur bileem.

Oyla:

xiaomi cairo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@xiamio cairo internette bende bu konuda araştırma yaptım,eğer cihazın faturası ve kutusu var iphone bayısını araıp kırdırabilirsinz.Onun dışnda yapan olur mu derseniz bence olur.Fakat ne kadar maliyeti olur bileem.[/QUOT. Teşekkür ederım Afganistan da aslen fatura vergi gıbı şeyler yok ama orjinal iPhone ve ben asıl merak ettiğim türkıeyede kırabılecekbirisi var mı varsa maliyeti ne olur

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Hocam afganıstandayım ne hikmettir bilmiyorum ama burda telefoncularda çok iPhone var i cloud kilidli açamıyorlar eğer tr de açmak maliyetli değilse alacağım kendıme bu konuda bilginixden istifade etmek ıstıyorum
Hocam resmi olarak faturasız açtıramazsınız. Fakat sim kilidi veya icloud kilidini ücretli açan bir kaç web sitesi mevcut sim kilidi ben açtırırken 30-300 TL aradıydı (operatör ve kara listeye göre değişir) icloud ise baya pahalı bildiğim kadarıyla 1000 TL den aşağı açtırmanız imkansız diye biliyorum.
Not: icloud kilidinin devreye girmesi ve söylediğiniz kadar çok cihaz olması çalıntı olma ihtimalini kuvvetlendirir eğer çalıntı ve uzaktan icloud ile kilitlendiyse kırdırmanız mümkün olmayabilir.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Konu uygun bölüme taşınmıştır. Konu Alışveriş değil, yardım isteğinde bulunmadır. Lütfen dikkat edelim.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu kilit çalıntı cihazlar için alınmış bir önlemdir. Eğer kilit aktif ise demektir ki cihaz çalıntı. Uzak durmanızı tavsiye ederim. Birkaç kuruş kar edeyim diye hırsızların ekmeğine yağ sürmem. Bedava bile verseler almam.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt