Soru iphone hakkında ?

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
yok yok siz apple alın 120 tl ye aldığımız lcd ekranı 500 tl ye takmak lazım :D üzerine de retina falan yazsınlar 500 de az 600 e tamir etmek lazım çünkü iphone pahalı telefon sıfırına 4000 tl veren adam tamirine 600 verir :D
Kardeşim ekranın tamir fiyatı 650 tl idi. Dostum telefonu 2500 tlye almıştım zamanında. iphone 6s cihazım. Apple alma gafletine düşmeyin. Tek numaraları marka değerleri ve stabilitesi. Her şeyi göz boyamak. Androidin yüz tanımasını yep yeni bir teknolojiymiş gibi insanlara sunan bir zihniyet bu. Çok iyi hatırlıyorum eski android telefonumda (4.4.2 Kitkattı) yüz tanıma vardı. Yazık cidden. Samsungun yıllar önce yaptığı hızlı şarjı yenilik gibi sundular. Yıllardır göz boyuyorlar. İşletim sisteminde ki eksikleri saymıyorum bile. ( Ya mobil veriyi bildirim ekranından kapama özelliğini 2017 sonlarında getirdiler daha ne diyeyim...)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
yok yok siz apple alın 120 tl ye aldığımız lcd ekranı 500 tl ye takmak lazım :D üzerine de retina falan yazsınlar 500 de az 600 e tamir etmek lazım çünkü iphone pahalı telefon sıfırına 4000 tl veren adam tamirine 600 verir :D
geçen bir internet haberinde gördüm iphone x de süper retina amoled ekran varmış amoled ekranı anladım da süper retina nedir apple bu ekranı samsung dan temin ediyor samsung süper retina ekran olarak satmıyor apple bunun içine ne koyarak süper retina amoled yapıyor anlamıyorum
[doublepost=1517081808,1517081729][/doublepost]apple alın iphone gold olsun ısıqlı mışıqlu moruq :)

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
geçen bir internet haberinde gördüm iphone x de süper retina amoled ekran varmış amoled ekranı anladım da süper retina nedir apple bu ekranı samsung dan temin ediyor samsung süper retina ekran olarak satmıyor apple bunun içine ne koyarak süper retina amoled yapıyor anlamıyorum
Retina ekran olarak satarsa yeni bir şey katamaz hocam. Satması için Süper retina yazması lazım. Süper olmasına gerek yok ekranın. Apple yazarsa alır insanımız

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Retina ekran olarak satarsa yeni bir şey katamaz hocam. Satması için Süper retina yazması lazım. Süper olmasına gerek yok ekranın. Apple yazarsa alır insanımız
iphone ile bir derdim yok iphone 5 e kadar pek bir lafım yok stave jobs iyi birşeyler yaptı ona gram lafım yok işletim sistemi onun zamanında gerçekten güzeldi diger telefonlara örnek oluyordu şimdi diger telefonlardan en küçük bir farkı yok şimdiye kadar aylık kazandığının 2 katını telefona yatıran insanlara sadece 1 aylığı ile alacağı telefonu verirseniz zevk almaz en az 3 aylığını o telefona yatırması lazım ki zevk alsın anlayan anladı :)

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
Xiaomi candır
gerisi heyecandır..:D

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
iphone ile bir derdim yok iphone 5 e kadar pek bir lafım yok stave jobs iyi birşeyler yaptı ona gram lafım yok işletim sistemi onun zamanında gerçekten güzeldi diger telefonlara örnek oluyordu şimdi diger telefonlardan en küçük bir farkı yok şimdiye kadar aylık kazandığının 2 katını telefona yatıran insanlara sadece 1 aylığı ile alacağı telefonu verirseniz zevk almaz en az 3 aylığını o telefona yatırması lazım ki zevk alsın anlayan anladı :)
Ne güzel bir cevap. Sonuna kadar katılıyorum.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
genç insanlar genelde kendileri için yaşamazlar hep başkaları için yaşıyorlar fark ediyormusunuz ali iphone almış veli 2 haftalığına kayak yapma gitmiş kış tatili ceren gucci den süper amazing çizmeler almış tabi bunları kendileri için kullanışlı olması falan gerekmiyor 1 pahalı olacak 2 gösterişli olacak
ahmet barda vodka shot snap atmış digeri canlı yayın yapıyor bilmem ne içiyorsan arkadaşlarını da çağır yada onlara gösterme ayakkabıyı alıyorsan al ayağını sıcak rahat tutsun kaymasın banane senin gucci den 750 tl ye aldığın cizmeden fotografını atmak nedir :) giy ayagına gez

xinit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
telefondan basit beklentileri olan, günlük kullanım için ihtiyacı olan kişiler için iphone gerçekten güzel bir seçenek fakat ülkemizde fiyatlar gerçekten yüksek. bunca alternatif varken bu kadar yüksek miktarlarla iphone almak mantıklı değil fakat maddi imkanınız iyiyse neden olmasın.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
genç insanlar genelde kendileri için yaşamazlar hep başkaları için yaşıyorlar fark ediyormusunuz ali iphone almış veli 2 haftalığına kayak yapma gitmiş kış tatili ceren gucci den süper amazing çizmeler almış tabi bunları kendileri için kullanışlı olması falan gerekmiyor 1 pahalı olacak 2 gösterişli olacak
ahmet barda vodka shot snap atmış digeri canlı yayın yapıyor bilmem ne içiyorsan arkadaşlarını da çağır yada onlara gösterme ayakkabıyı alıyorsan al ayağını sıcak rahat tutsun kaymasın banane senin gucci den 750 tl ye aldığın cizmeden fotografını atmak nedir :) giy ayagına gez
Sadece genclerde olsa iyi.Kimse kendi için yaşamıyor.Sosyal medya canlı kanıtı.Oyuzden canlı yayın cikardilar bide:D

Üst Alt