İnceleme Iphone 7 Plus Vs Xiaomi Mi Max 2 [DÜELLO ZAMANI ]

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Yi
Telefon büyük ama tasarımı iyi.O büyüklüğünü kapatıyor geldi bana.Hemde telefon cepten masaya koyduğunda bir heybeti olması gerektiği düşüncesindeyim.Kendimi hulk gibi hissettiriyor bana.
Yiğidin malı meydanda olurmuş hocam, bir max2 kullanıcısı olarak arkadaşlarımın tepkisi çıkart da gölgesinde serinleyek oluyor. :D Ayrıca telefon çok zarif ve ince ben kapla kullanıyorum ozaman biraz kalın oluyor.

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Yi

Yiğidin malı meydanda olurmuş hocam, bir max2 kullanıcısı olarak arkadaşlarımın tepkisi çıkart da gölgesinde serinleyek oluyor. :D Ayrıca telefon çok zarif ve ince ben kapla kullanıyorum ozaman biraz kalın oluyor.

İşte tam aradığım o.Yolla gelsin.Hala çin malı olum alma diyenler var çevremde.Ama ben çılgınım alacağım.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
İşte tam aradığım o.Yolla gelsin.Hala çin malı olum alma diyenler var çevremde.Ama ben çılgınım alacağım.
iphone nerede yapılıyormuş diye sorsana bir ? öyle söyleyenlere

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
iphone nerede yapılıyormuş diye sorsana bir ? öyle söyleyenlere

Sordum çinde dediler ama amerikan şirketi dediler.Mı max adı bile güzel be.Iphone ne be.Şimdi beni apple kürekle ağzımı yüzümü dağıtacak.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Cihazınızı aldıktan 1 hafta sonra unlock ettim ve custom rom kurmaya başladım hocam şuan kendim rom düzenliyoruz cihaza bataryam 2 gün gidiyor

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Xiaomi nin pek dile getirilmeyen güzel bi olayı var.hemen hemen bütün telefonlarında kızılötesi var.eskiden kızılötesini bluetooth niyetine kullanırdık.amiral gemisi telefon özelliklerine bakarken özellikle dikkat ediyorum kızılötesi varmı diye. Eğer elinde xiaomi varsa,bulunduğun ortamdaki herşeye (tv klima dvd reciver vs) hükmedebilirsin :)yaşasın kızılötesi

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Cihazınızı aldıktan 1 hafta sonra unlock ettim ve custom rom kurmaya başladım hocam şuan kendim rom düzenliyoruz cihaza bataryam 2 gün gidiyor

Ben birşey yapmasam olmazmı ? Zorunlu bir şeymi acaba.
[doublepost=1515436986,1515436877][/doublepost]
Xiaomi nin pek dile getirilmeyen güzel bi olayı var.hemen hemen bütün telefonlarında kızılötesi var.eskiden kızılötesini bluetooth niyetine kullanırdık.amiral gemisi telefon özelliklerine bakarken özellikle dikkat ediyorum kızılötesi varmı diye. Eğer elinde xiaomi varsa,bulunduğun ortamdaki herşeye (tv klima dvd reciver vs) hükmedebilirsin :)yaşasın kızılötesi

Hocam bizde klima televizyon vardı ıphone aldıktan sonra satmak zorunda kaldık tek kanal çeken radyo ile idare ediyoruz.Eskiden kızılötesini fener sanırdım.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
qualcomm işlemcisi var farklı firma aynı firmayı samsung da kullanıyor ram desen farklı hafıza farklı panel farklı para ile derdi olmayan adam gitsin iphone alsın bendeki mantık budur bu arada tamirciyim iphone en son modellerini her zaman kullanabiliyordum müşteriyi kandırmaktan başka birşey yapmayan bir firma olarak görüyorum max 2 ekranı bildigim kadarıyla iphone 6s plus ekranı ile aynı marka kamerası da aynı insanların marka algısı var

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
qualcomm işlemcisi var farklı firma aynı firmayı samsung da kullanıyor ram desen farklı hafıza farklı panel farklı para ile derdi olmayan adam gitsin iphone alsın bendeki mantık budur bu arada tamirciyim iphone en son modellerini her zaman kullanabiliyordum müşteriyi kandırmaktan başka birşey yapmayan bir firma olarak görüyorum max 2 ekranı bildigim kadarıyla iphone 6s plus ekranı ile aynı marka kamerası da aynı insanların marka algısı var

Bende ıphone mağduruyum,kurtalabilecekmiyim bakalım.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ben birşey yapmasam olmazmı ? Zorunlu bir şeymi acaba.
[doublepost=1515436986,1515436877][/doublepost]

Yok hocam ama ben biraz heyecan aradigimdan giristim o islere size kalmis bi olay o isteyen yapiyor istemeyen yapmiyor

Üst Alt