İphone 6 dan Xiaomi mi 6ya ilk android deneyimim yardım lütfen:)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
bir de itunes vari bir program vs var mı xiominin kendisinin? bilgisayardan telefona müzik , dosya, foto vs transferi için soruyorum teli bağladığımda hiç bir şey atmaya izin vermiyor cihaz
Android cihazlarda buna gerek yok USB ile bağlandıktan sonra ekran kilidini am ve yukarda şarj olmak için yazısını dosya aktarmak için e bas sonrasında herşey geliyor kopyalayıp dosya alabiliyorsun

bjkalihan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alihan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Android cihazlarda buna gerek yok USB ile bağlandıktan sonra ekran kilidini am ve yukarda şarj olmak için yazısını dosya aktarmak için e bas sonrasında herşey geliyor kopyalayıp dosya alabiliyorsun
ekran kilidini açıyorum fakat herhangi bir ifade gelmiyor ekrana fakat sarj oluyor , dosya atmaya çalışınca fotoğraftaki uyarıyı alıyorum

[doublepost=1511598875,1511598722][/doublepost]
ekran kilidini açıyorum fakat herhangi bir ifade gelmiyor ekrana fakat sarj oluyor , dosya atmaya çalışınca fotoğraftaki uyarıyı alıyorum
karıştırıp cozdüm

USB TETHERİNG in açık olması gerekiyormuş telefonun fabrika ayarlarında kapalı olduğu için becerememişim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bu bilgiyi ilk defa sizden duyuyorum elimde mi 6 yok gerçekten böylemi ? patitionları silip qpst ile qcn dosyasını editleyip geri yüklüyoruz ve fabrika ayarlarına dönünce siliniyor mu ? mtk işlemciler için geçerli olabilir diye düşünüyorum bu söylediğinizi

Evet hocam Snapdragon işlemcili cihazlarda da nadiren de olsa bu tarz sıkıntılar olabiliyor ve maalesef düzeltmesi MTK'lar kadar kolay olmuyor. Özellikle bootloader kilidi de kapalı ise oldukça sıkıntılı bir durum. MIUI 8 kullanan Mi6'larda böyle bir durum söz konusu değil ancak MIUI 9 kullanan ve üzerindeki IMEI orijinal olmayan Mi6'lar risk altında.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam telin hayırlı olsun.arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemişler zaten.benden de tavsiye teli bol bol kurcala yormaya çalış telefonu,istediğin gibi sınırları zorla bana mısın demez.ayrıca canın sıkıldıkça mi6 ile ilgili her türlü değerli bilginin yöntemin olduğu bu sayfaya ve içindeki konulara da bakabilirsin :)

Xiaomi Mi6

Üst Alt