Yardım İphone 5s devam mı mi a1mi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
sd 660 aslında iyi bi işlemci ama gpu yu düşük tut rami düşük tut ondan kıs bundan kıs diyince baya bir kırpılmış versiyon oluyor yoksa kirin 970 deki işlemciyle aynı işlemci var sd660da kirin 970 işlem gücünü diğer yan etenlerden alıyor ki kirin 970 ide ben g72 mp8 kullandıgı için eleştiriyorum :)

şu sd660a en zından 1 nesil önceki gpu yu koysalar mesela sd430 o bile çok şeyi değiştirir bence sd 530dan vazgeçeyim hadi yine ama malesef koymuyorlar
Bence iyi yapmışlar böylelikle oyun oynamayan kesime , soğuk ve az batarya tüketen bir model sunmuşlar.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
:D :D iyide gpu için bi optimizasyon modu koy düşük frekansta çalıştır oyun oynamayan adam yine uzun kullansın :)

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
Mi a1 artık donmaya başladığında mi 5 ve mi5s ler hala akıcı çalışmaya sd821 sayesinde ve ondan daha iyi fotoğraf çekmeye devam edecek, zira mi 5 de 4 axis ois, mi 5s de de Google pixel de kullanılan kamera var. Mi a1 ise mi6 nın kötü bir kopyası, belki xiaomi olmayan cihazlara göre gene iyidir bu makul, bunu anlarım ancak aynı fiyattaki amiral gemi mi5 ve 5s serisine kafa tutamaz, saygılar.
Onu bunu bilmem de buyrun kamera performansları konuşsun.
Mi5s ile A1 karşılaştırma (soldaki 5s sağ A1);
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mi5 ile A1 karşılaştırma;

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
:D :D iyide gpu için bi optimizasyon modu koy düşük frekansta çalıştır oyun oynamayan adam yine uzun kullansın :)
Aynı fikirdeyim. Hatta ekran için bile bazı aktif dpi optimizasyon u yapsalar pixellerin yarısı çalışsa , batarya azalınca fala lazım olanca böyle kullansak.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
aslında aklımda 5t vardır ama redmi 5 plusu görünce biraz vazgeçtim. çok cezbedici kullanan var mıdır burda

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
benim aklımdada vardı o ama bilgi çalma olayından sonra tamamen vazgeçtim

Son düzenleme:

mboz1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
Arkadaşlar genel olarak cihazı alsam pismanmı olurum kamerasi ve pili düsündürüyor. Redmi serisi begenmedim cünkü asırı büyük max2 dev resmen 5.5 benim icin ideal boyut siparis vericegim bugün son bir iki yorum alırsam cok iyi olur..

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Arkadaşlar genel olarak cihazı alsam pismanmı olurum kamerasi ve pili düsündürüyor. Redmi serisi begenmedim cünkü asırı büyük max2 dev resmen 5.5 benim icin ideal boyut siparis vericegim bugün son bir iki yorum alırsam cok iyi olur..
telefondan beklentine bağlı. ben orta segmente alacaksam redmi 5 plus alırım şuan. batarya ve ekran daha iyi kamera aynı bir iki ufak eksisi var sorun değil fiyat olarakta aynılar zaten

mboz1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
telefondan beklentine bağlı. ben orta segmente alacaksam redmi 5 plus alırım şuan. batarya ve ekran daha iyi kamera aynı bir iki ufak eksisi var sorun değil fiyat olarakta aynılar zaten
Hocam haklısında ben 5.99 kullanamam bu cihazın batarya çokmu kötükü? oyunla isim yok pubg felan oynatıyorda pek oynamam alo whatsap instagram twitter gündem foto çekerim bukadar 5.5 ideal kırmızısıda cok hos

Üst Alt