- Adım
- Ramazan
- Cihazım
- Mi MAX 2
- Konular
- 0
Vestel turk degilki
Türk dememiş ki.
Vestel turk degilki
Alintiladigim mesajda "Çok saçma sevmiyorum zaten kendisini iyice soğudum . İyi ki Xioami diye bir şirket var yoksa kimlerin eline kalırdık. Keşke Vestel, Xioami gibi f/p cihazlar çıkarsa" denmis. Bu yuzden oyle dedimTürk dememiş ki.
Apple kendi başına garantiye madde koyamaz tüketici koruma yasasında garanti şartları nettir düşünsene ben bir telefon çıkartırım o zaman 500 defa açma kapama düğmesine basarsanız garanti dışı diye bir madde koyarım 1 ayda garanti bitiririmBaya garip bir durum lakin Apple kullanıcı hakları sözleşmesinde söylediği gibi 500 defa şarja takıldıktan sonra garantiyi devre dışı bırakma gibi bir maddeleri varsa tüketici haklarında kaybedersin kardeşim
Bende o yüzden 2 hafta önce iphone 5s imi hepsiburadaya 520 liradan satıp mi6 aldım Memnunum.Dün servis iphone 5s cihazımi 500 den fazla şarj ettiğim için garanti dışı bıraktı ve 450 lira ücret talep etti. Hala şoktayım
tuketici haklarina gitDün servis iphone 5s cihazımi 500 den fazla şarj ettiğim için garanti dışı bıraktı ve 450 lira ücret talep etti. Hala şoktayım
Dün servis iphone 5s cihazımi 500 den fazla şarj ettiğim için garanti dışı bıraktı ve 450 lira ücret talep etti. Hala şoktayım