Sohbet iPhone 500 defa şarj edilen cihazı garanti dışı birakiyor

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Türk dememiş ki.
Alintiladigim mesajda "Çok saçma sevmiyorum zaten kendisini iyice soğudum :D. İyi ki Xioami diye bir şirket var yoksa kimlerin eline kalırdık. Keşke Vestel, Xioami gibi f/p cihazlar çıkarsa" denmis. Bu yuzden oyle dedim :)

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
Baya garip bir durum lakin Apple kullanıcı hakları sözleşmesinde söylediği gibi 500 defa şarja takıldıktan sonra garantiyi devre dışı bırakma gibi bir maddeleri varsa tüketici haklarında kaybedersin kardeşim
Apple kendi başına garantiye madde koyamaz tüketici koruma yasasında garanti şartları nettir düşünsene ben bir telefon çıkartırım o zaman 500 defa açma kapama düğmesine basarsanız garanti dışı diye bir madde koyarım 1 ayda garanti bitiririm

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sorun veya sıkıntı Xiaomi ya da Xiaomi satan birileri ile ilgili olunca mutlaka işgüzar gereksizin biri şikayetvar linki paylaşıyor. Hep yapmak istemiştim içimde kalmasın şu linki şuraya ekleyeyim :D

Not olarak şikayetvar ve benzeri sitelerin, platformları kuruluş amaçlarından çok çok uzaklaşmış, sadece ve sadece firmaları karalama amaçlı linç kampanyalarının yürütüldüğü gereksiz ortamlar olarak gördüğümü ve oradaki puanlamaların kendi adıma hiç bir anlam ifade etmediğini de belirteyim. :)

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Dün servis iphone 5s cihazımi 500 den fazla şarj ettiğim için garanti dışı bıraktı ve 450 lira ücret talep etti. Hala şoktayım

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Dün servis iphone 5s cihazımi 500 den fazla şarj ettiğim için garanti dışı bıraktı ve 450 lira ücret talep etti. Hala şoktayım
Bende o yüzden 2 hafta önce iphone 5s imi hepsiburadaya 520 liradan satıp mi6 aldım :) Memnunum.

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
yok olmaz 500 sarj dan sonra garanti dışı şimdi şöyle bir hesap yapalım günlük kesin 1 kez sarj ediyoruz apple telefonları o şarj 1 gün de gitmeyebiliyor 1.5 sarj diyelim 365x1.5 düz hesap 547 yani telefonu aldıktan 1 yıl hadi bilemedin 1.5 yıl içerisinde garantisi kesin bitmiş oluyor normal kullanımda o telefonun içine misal ortalama 5 inç modelden bahsediyoruz 4000mah batarya koysalar hadi 3.500 olsun insanlar yine her gün sarj edecekler ama sabahtan akşama pek yogun olmayan halde kullanabilecekler telefonlarını büyük amerikan şirketinden bahsediyorum telefonları bilmem kaç dolar yapamamışlar mı aklım almıyor burada diger firmaları kötülemek istemiyorum adı düzgün bilinmeyen firmalar dahi koyabiliyor çoğu zaman apple telefonlarından fazla şarjı gidiyor bu telefonların kapitalizm mi desem yoksa başka birşey mi pek anlayamadım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Tüketici Hakem Heyetine başvurun hocam. Kanuna böylesine aykırı bir davranış sonucu hızlı bir şekilde ücret iadesi çıkacaktır. Gelen ücret iadesi ile hemen bir tane Xiaomi alın, artanı da Apple'dan kurtulmuş olmanız şerefine bir hayır kurumuna falan bağışlayın :D

biggerdeniz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Bilgi;
Batarya tam şarj döngüsü 0'dan %100 olduğunda 1 artar. Yani %50 iken %100 oldu şarj döngüsü +1 olmaz. Sonra %30'da şarja taktınız %80 olunca şarj döngüsü +1 olur. Bataryada bulunan elektronik devrelerde bu döngüler saklanır ve okunabilir.

(Sözleşmeleri hiç birimiz okumuyoruz.) Sözleşmede 500 şarj-delarj yada 2 yıl gibi bir ibare olabilir mi?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt