Soru İphone 16 pro dan Mi 15 ultra’ya geçilir mi?

Tuğran60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
11
Merhaba, yurt dışı İphone 16 Pro kullanıyorum. Telefon güzel ama 8 ayda bir kapanması sıkıntı yapacak bana biliyorum. Bir de simler’den birinin E-Sim olması 4 ayda bir bayiye gidip sim değiştirme işi sıkıcı. Bu yüzden Mi 15 ultra ya geçmeyi düşünüyorum ama kafama takılan bir kaç soru var yardımlarınızı bekliyorum.

1: özellikle kamera benim için önemli. Kamera performansı olarak nasıl bir deneyim yaşarım?

2: Bildiğiniz gibi İphoneler de instagram da bir gönderi paylaştığımızda daha kaliteli olduğu söyleniyor. Xiaomi nin bildiğim kadarı ile İnstagram ile böyle bir anlaşması yok. Peki 15 Ultra daha iyi fotoğraf çekse bile İnstagram da İphone nin çektiği fotoğraftan daha mı kötü duracak?

3: Mi 15 Ultra’yı servet kayıtlı mı almalıyım yoksa kayıtsız alıp daha sonra kendim mi kayıt yaptırmalıyım?

4: Server kayıt ın 15 Ultraya herhangi bir zararı var mı veya kayıttan sonra telefonda kullanamadığımız özellikler oluyor mu?

5: Sanırım şuan son sürüm HyperOS 2.0. Yazılım olarak telefon nasıl?

Teşekkür ederim.

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
1- ben videoları izleyerek söyleyebilirim. (15 i kullanmadım önceki seriler için fikrimi söyleyeceğim) çok fazla karşılaştırma izledim. ve geçen yıla kadar hep xiaomiden gittim. sonra samsunga geçtim. xioami kamerada güzel fakat ten rengini beyaz tonlarda yapıyor iphone ve samsung renk konusunda daha dogal. 15 ultrada dahil beyazımsı cekiyor. bunu seven var sevmeyen var ben sevmiyorum yapmacık gibi geliyor bu benim düşüncem.
2- evet xioami anlaşması yok kalite düşüyor ama crackli instagramlarla bu işi halledebilirsin.
3-önemi yok yol açıldı. simdi alsan seneye ağustos a kadar vaktin var güncellemezsin bi şiekilde xioamiye atılıyor.
4- server zararı yok. bazı cihazlarda bankacılık uygulamarında sorun duymustum onuda çözdüler. yada faturasız bir hat takıldığında 4.5 g paket almaya kalktığında cihazınız desteklemiyor falan diyordu ama çözüldü biliyorum.
5- bilmiyorum kullanmadım.

simdi sahsi fikrim eğer iphone alışmış ve acık kaynaklı uygulama (kırılmış tarzı) uygulama kullanmıyorsan bence iphone geri dönersin. xiomi çok güzel ama hep bi bag oluyor. 15 i kullanmadığım için net birsey diyemiyorum ben xiomiden samsunga geçmemin sebebi kamera ve yazılımdı. ayrıca gündüz cekimleri hepsinin güzel gece ev ortamında doğum günü gibi kutlamalarda florasan altındaki resimlerde çok fark ediyor. benim deneyimlerim bunlardı.

hisamzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Öğrenci
Konular
7

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Bence de geçilir.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Ben global cihaz kullanıyorum botloader kapalı son gelen güncelleme ile neredeyse hiç sorun kalmadı çok net geçebilirsiniz bende ios dan geçiş yapan biri olarak söylüyorum.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Ünlü Alman araştırma ve test sitesi olan chip.de de Xiaomi 15 Ultra birinci sırada, İphone 16 Pro ise 6. sırada.

Son düzenleme:
Üst Alt