- Adım
- Faruk
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 7
tema nerede ? hocamBu tema ile 2 tema daha karıştırarak yaptığım tema beğenecekmisiniz?
genelde gün doğumu gün batımı olur amaBu ios temalarında resimde işaretlediğim kısım neyi ifade ediyor. Bende hiç değişmiyor da.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende ki hep 02:00genelde gün doğumu gün batımı olur ama
hocam aşağıda yazan '' HAYDİ BİSMİLLAH '' I Siz mi yazdınız ? 2. Olarak memnun musunuz ? 3. Olarak ise Tam olarak istediğiniz gibi mi tema ? Yani beklediğiniz gibi güzel mi ? 2. Olarak önerir misiniz ? 3. Son olarak ise Galiba şuanda bu temadasınız. Bu temadan birkaç tane ss atabilir misiniz merak ediyorum da şimdiden Teşekkür Ederim. Cevaplarınızı görüntülerinizi merakla bekliyorum.Bu ios temalarında resimde işaretlediğim kısım neyi ifade ediyor. Bende hiç değişmiyor da.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba ios temelarının hepsini denedim. Hepsinde ufak yedekte olsa ya versiyona tam uymayan yada bariz hatalar vardı. Bu tema hakikaten güzel ve Türkçe olması daha bir güzel. Çok beğeniyorum. SS arıyorum. "Haydi BİSMİLLAH" yazabiliyorsunuz.hocam aşağıda yazan '' HAYDİ BİSMİLLAH '' I Siz mi yazdınız ? 2. Olarak memnun musunuz ? 3. Olarak ise Tam olarak istediğiniz gibi mi tema ? Yani beklediğiniz gibi güzel mi ? 2. Olarak önerir misiniz ? 3. Son olarak ise Galiba şuanda bu temadasınız. Bu temadan birkaç tane ss atabilir misiniz merak ediyorum da şimdiden Teşekkür Ederim. Cevaplarınızı görüntülerinizi merakla bekliyorum.