Sohbet İphone 11 vs xiomi k20 pro

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Yanlız hocam sen buraya mi 9t pronun vergisiz kaçak fiyatını yazmışsın.
iPhone 11 in vergili yasal fiyatını yazmışsın.
mesele şu: nihayetinde birini alınca cebinden 2500tl çıkacak ama diğerini alınca 7300 çıkacak. iphone kayıtsız alsan dahi 1500kayıt ücreti falanı filanı ile yine aynı fiyata geleceği için değişen bişey yok. burada cepten çıkan paraya ve aldığın modelin üst sekment olduğuna odaklanmalı

S

Silinen üye 107783

Guest
Param olsa gider 11 Pro Max alırım ama gel gelelim o kadar param yok K20 Pro Kullanıyorum :D :D :D

Berkdursun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Yigit
Cihazım
Xiomi Mi 6
Konular
18
mesele şu: nihayetinde birini alınca cebinden 2500tl çıkacak ama diğerini alınca 7300 çıkacak. iphone kayıtsız alsan dahi 1500kayıt ücreti falanı filanı ile yine aynı fiyata geleceği için değişen bişey yok. burada cepten çıkan paraya ve aldığın modelin üst sekment olduğuna odaklanmalı
Hocam senin yazdığın fiyat kayıt ettirme fiyatı dahil olmayan fiyat vergisiz fiyatını yazmışsın ikisinin de garantili fiyatını yazmak daha mantıklı olucaktır üstelik ios bir çok alanda android den kat ve kat üstün Xiaomi yazılım konusunda çok geride bence

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
İp 11 alma durumunuz varsa maddi olarak zaten bu soruyu sormanıza bile gerek yok. Android ile özel bir bağınız olmadığı sürece tabiki iphone 11

Yok para yokta sırf laf olsun diye soruyorsan o zaman mi 9t pro alıp yoluna bakacaksın. K20 serisine bakmana gerek onlar asya ülkeleri için üretilen cihazlar.

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Bu tür konu açanlar tuhaf geliyor bana hocam kusura bakmayın ! Android ile ios ekosistemi çok farklı , bilginiz fazla yok ise bence K20 Pro alın çok net söylüyorum yazılım bilginiz tavan yapar az zorlarsanız hacker bile olursunuz , biri açık dünya (tehlikeli zevkli) , diğeri kapalı cezaevi (ama huzur var)

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Para sorun değilse iphone 11 tabi.
Ama kimisi var para olsa bile Androidin kişiselleştirilebilirliğinden hoşlanıyor.haha--

Burak00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
17
Bende Android'e biraz daha yatkinim ama iPhone 11 deki ekran gövde oranı o siyah çizgiler çok geldi bana sizce nasıl ?

kaanpasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note
Meslek
Özel Sektör
Konular
7
Esselamu Aleykum arkadaşlar telefon almayı düşünüyoruz acaba iphone 11 mi yoksa xiomi k20 proyu mu tavsiye edersiniz veya başka bir cihazda olabilir??
Xiomi Alın Derim Apple kullandım daha önce güzel telefonlar ama şöyle bir handicap var belirli bir süre sonra telefon alman garanti güncelleme desteği gidiyor android cephesinde o kadar da değil durumlar ve umarım hep öyle kalır yoksa android cephesi kaybeder diye düşünüyorum Xiomi Kullanıcısıyım memnunum tavsiye ederim şiddetle şimdiden hangi telefonu alırsanız alın hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para sorun değilse iphone 11 tabi.
Ama kimisi var para olsa bile Androidin kişiselleştirilebilirliğinden hoşlanıyor.haha--
Çünkü İostan daha özgürsün ama iosunda hakkını yiyemem

Üst Alt