Sohbet İp68

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
merhabalar arkadaşlar.. bildiğim kadarı ile xioami markasının ip67-68 sertifikalı bir cihazı yok.. Bunun sebebi sadece fiyat politikası mı? Bence günümüzde artık önemli bir özellik haline geldi.. Neredeyse diğer tüm markalarda amiral gemilerinde mevcut.. Bizde neden olmasın???

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Siz telefonunuzu degistirmeyeceginiz icin cok gerekli konular degil bunlar sizin icin. Kurcalamayin bos yere :P

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
merhabalar arkadaşlar.. bildiğim kadarı ile xioami markasının ip67-68 sertifikalı bir cihazı yok.. Bunun sebebi sadece fiyat politikası mı? Bence günümüzde artık önemli bir özellik haline geldi.. Neredeyse diğer tüm markalarda amiral gemilerinde mevcut.. Bizde neden olmasın???
İlla ki bir maliyet vardır ama bu zor da değildir. Şahsi fikrim bu güne kadar hiç bir telefonum ile su macerası yaşamadım yani pek de gerekli değil. Sadece anlık suya düşmeler de hemen suyu içeri almasa kafidir ki eminim hemen almaz. Yağmur da falan ufak tefek su ile sorun da çıkarmaz.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Sertifikayı almak için tek gereken şey donanım değil kuruluşlara para ödenmesi gerekiyor. Mesela oneplus 7 su geçirmiyor fakat sertifikası yok. Su testlerini telfonu kovaya atarak yapmışlardı. Hatta bunun reklamını yaptılar.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sertifikayı almak için tek gereken şey donanım değil kuruluşlara para ödenmesi gerekiyor. Mesela oneplus 7 su geçirmiyor fakat sertifikası yok. Su testlerini telfonu kovaya atarak yapmışlardı. Hatta bunun reklamını yaptılar.
Xioamide böyle cihaz var mı peki ?

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Bu aralar dürtüyorlar beni alttan alttan
Cidden gerek yok. Ben 5 senedir oneplus one kullaniyordum. Alirken 2 sene idare eder diye dusunup almistim ki o gune kadar en cok idare eden telefon 2 seneyi gecmemisti. Tabi bir sure sonra kasinti tuttugu zamanlar oldu ama yeni cikanlar bana ciddi bir yenilik sunamadilar malesef. En son oneplus onin pili öldü. Yeni pil aldim ama o da pek dikis tutmuyor. Taze pil yok cunku piyasada. Velhasil size yeni bir sey sunmuyor su anda telefonlar. Hiz konusunu zaten bir kac sene önce aşti amiral gemileri. Gereksiz guclu islemcileri var. Onlara uygun uygulama bile yok. Kameralarda da aman aman bir gelisim yok zaten. Sonucta minicik telefon ekranindan bakinca hepsi guzel gorunuyor... Erteleyin siz en azindan mi11 falan ciksin piyasaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ifixit gibi sitelerde telefonlarin icini aciyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam mi8 de de bazi contalar falan vardi

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Xioamide böyle cihaz var mı peki ?
Yok maalesef. Ama oneplus xiaomiden kötü bir cihaz değil hatta son cihazı OP7, Mi9dan daha iyi. Ama bence henüz almayın yakında Mi10 ve OP8 duyurulur. SD865 piyasaya çıkacak yakında.

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam madem sertifika alma zorunluluğu yok ama suya ve toza dayanıklı neden diğer markalar alıyorlar maliyetini yükseltiyorlar ki diğerleride sertifika almaz bu haksız rekabete girmiyor mu bununla ilgilenen kuruluşlar vardır illaki bilmediğim için soruyorum yanlıs anlasılmasın.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Hocam madem sertifika alma zorunluluğu yok ama suya ve toza dayanıklı neden diğer markalar alıyorlar maliyetini yükseltiyorlar ki diğerleride sertifika almaz bu haksız rekabete girmiyor mu bununla ilgilenen kuruluşlar vardır illaki bilmediğim için soruyorum yanlıs anlasılmasın.
Yanlis anlasilacak bir durum yok. Digeri o parayi bizden cikariyor. S10 800 dolar. Mi 9t pro 400 dolar. Bir yerden bu paranin cikmasi lazim

Üst Alt