İos widget ve orijinal Miui Launcher Üzerine Mod (SADE VERSİYONU)- Miui12.5-13

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canakay

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Astsubay
Konular
14
Birkaç gün önce modlanmış özelleştirilebilir launcher paylaşmıştım. Bu sefer ise modlanmış fakat özelleştirme yapılmayan miui launcher (ORİJİNAL) ve ios mod widgetli. Diğer konudaki widgetler %100 Türkçe. Bunda ise bazı yazılar ingilizce (DİĞER KONUDAKİ MOD LAUNCHER İLE FARKI BU MOD DİĞERİNDEN DAHA SADE VE KÜÇÜK FARKLİLİKLAR VAR) ******* Diğer mod daha kaliteli Magisk modüllerde veya profilimden bulabilirsiniz

SÜRÜMLER:
MIUI 12.5 A11 - MIUI 13 A12

****Bazı POCO cihazlarda çalışmayabiliyor

ÖNEMLİ NOT:
1-Sakın diğer konuda verdiğim modlanmış launcher veya başka mod launcher ile birlikte kullanmayın hata verir bootloop olur siliniz öyle kullanınız.

2-Modülü yükledikten sonra uygulama kasasını ve launcher'ı güncellemeyin aksi taktirde bozulur veya hata oluşur...

LİNK:

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
Birkaç gün önce modlanmış özelleştirilebilir launcher paylaşmıştım. Bu sefer ise modlanmış fakat özelleştirme yapılmayan miui launcher (ORİJİNAL) ve ios mod widgetli. Diğer konudaki widgetler %100 Türkçe. Bunda ise bazı yazılar ingilizce (DİĞER KONUDAKİ MOD LAUNCHER İLE FARKI BU MOD DİĞERİNDEN DAHA SADE VE KÜÇÜK FARKLİLİKLAR VAR) ******* Diğer mod daha kaliteli Magisk modüllerde veya profilimden bulabilirsiniz

SÜRÜMLER:
MIUI 12.5 A11 - MIUI 13 A12

****Bazı POCO cihazlarda çalışmayabiliyor

ÖNEMLİ NOT:
1-Sakın diğer konuda verdiğim modlanmış launcher veya başka mod launcher ile birlikte kullanmayın hata verir bootloop olur siliniz öyle kullanınız.

2-Modülü yükledikten sonra uygulama kasasını ve launcher'ı güncellemeyin aksi taktirde bozulur veya hata oluşur...

LİNK:

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:

Sadece widgeti bulma ihtimaliniz var mı acaba

canakay

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Astsubay
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece widgeti bulma ihtimaliniz var mı acaba
İçerisinden app vaultu almaya çalışırım ama tavsiyem önceki konumdaki launcher mod olanı kullanabilirsin onun widgetleri bundan daha iyi türkçe şekilde geliyor. Bunu sadece orjinal sade launcher için paylaştım. Diğer bir konumdaki launcher modunda da bu widgetlerin daha iyisi var

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
İçerisinden app vaultu almaya çalışırım ama tavsiyem önceki konumdaki launcher mod olanı kullanabilirsin onun widgetleri bundan daha iyi türkçe şekilde geliyor. Bunu sadece orjinal sade launcher için paylaştım. Diğer bir konumdaki launcher modunda da bu widgetlerin daha iyisi var
Teşekkür ederim hocam

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu sahibinin talebi üzerine daha önce açılmış olan mod konusundan devam edilecektir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt