evet onu kullandım stabil değil maalesef :( başka bir yolu yok anladığım kadarıyla, teşekkürler.
phvxius Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım serdar duran Cihazım xiaomi mi 9 se Yaş 42 Konum kocaeli Katılım 25 Ağustos 2019 Konular 3 Mesajlar 20 Tepkime puanı 4 Puanları 3 21 Ocak 2024 #11 evet onu kullandım stabil değil maalesef başka bir yolu yok anladığım kadarıyla, teşekkürler.
agit77 Tema Ekibi Yönetici Tema Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Cihazım Xiaomi 11 Lite Meslek Grafiker Konum istanbul Katılım 25 Şubat 2017 Konular 593 Mesajlar 7.160 Çözümler 9 Tepkime puanı 13.863 Puanları 438 21 Ocak 2024 #12 phvxius' Alıntı: evet onu kullandım stabil değil maalesef başka bir yolu yok anladığım kadarıyla, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Ya custom rom ya da telefonu rootlayıp magisk modül ile kurmak.
phvxius' Alıntı: evet onu kullandım stabil değil maalesef başka bir yolu yok anladığım kadarıyla, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Ya custom rom ya da telefonu rootlayıp magisk modül ile kurmak.