- Adım
- Cebrail
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 8
bu bizim cihazlarda yarar mı ? Ekran görüntüsü atabilir misiniz ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu bizim cihazlarda yarar mı ? Ekran görüntüsü atabilir misiniz ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp den kuruluyor. Sanırım kaldırma işlemi yokMagiskten kurulmuyor mu hocam? Kaldırma işlemi nasıl yapılıyor?
Magisk modülü olduğu için twrpden yüklense bile magisk uygulamasında modül kısmında görünür. Direkt oradan kaldırılabilir.Twrp den kuruluyor. Sanırım kaldırma işlemi yokBelki aynı romu sıfırlama yapmadan üstüne kurarsak kaldırmış olabiliriz
Benim yüklediğim başka magisk kısmında görünmüyor.Magisk modülü olduğu için twrpden yüklense bile magisk uygulamasında modül kısmında görünür. Direkt oradan kaldırılabilir.
Bir bakayım modülün içine ne yapıyor anlarız nasıl eski haline döndürüldüğünü.Twrp den kuruluyor. Sanırım kaldırma işlemi yokBelki aynı romu sıfırlama yapmadan üstüne kurarsak kaldırmış olabiliriz
Şu an için memnunum aslında ama elimizde bulunsa fena olmaz yine deBir bakayım modülün içine ne yapıyor anlarız nasıl eski haline döndürüldüğünü.
Baktım modüle, system_ext/priv-app/MiuiSystemUi konumunda ki dosyayı değiştiriyor. İsterseniz eski haline döndürmek için modül hazirlayabilirim size eğer memnun değilseniz.
Romunuzun Miui surumu nedir?Şu an için memnunum aslında ama elimizde bulunsa fena olmaz yine de![]()
14.0.2 miuiq romRomunuzun Miui surumu nedir?