Hocam değiştirmem gereken yeri anlamadım nasıl olmasını istediğinizi anlatan bir görsel varsa ona göre düzenleyebilirim belki. Herhangi bir ikonu almak için, indirdiğiniz temayı pc de winrar ile açın onun içindende 'icons' bölümüne tıklayın ve onu da winrar ile açın, en çok dosya olan klasör ikon dosyasıdır oradan istediğiniz ikonu seçip başka bir temanın 'icons' bölümüne atarsanız ikonu değiştirebilirsiniz.Hocam telefon rehber simgeleri vs MIUI6'daki gibi olmuş. Bunları MIUI7'deki gibi biraz daha koyu yapma imkanın var mı? Sadece görüşüm. Bu arada burdan herhangi bi rikonu çekip başka temaya nasıl atabilirim?
Hocam Apple logosunu neye göre benzettiniz? Hayır elmaya benzer birşey görsem gam yemeyeceğim.Her şey güzel olmuşda çekim gücünün yanındaki apple logosu ne iş
Halledebilirsin kendim halledeyim hocam. EyvAllahHocam değiştirmem gereken yeri anlamadım nasıl olmasını istediğinizi anlatan bir görsel varsa ona göre düzenleyebilirim belki. Herhangi bir ikonu almak için, indirdiğiniz temayı pc de winrar ile açın onun içindende 'icons' bölümüne tıklayın ve onu da winrar ile açın, en çok dosya olan klasör ikon dosyasıdır oradan istediğiniz ikonu seçip başka bir temanın 'icons' bölümüne atarsanız ikonu değiştirebilirsiniz.
Hocam Apple logosunu neye göre benzettiniz? Hayır elmaya benzer birşey görsem gam yemeyeceğim.
Hayır yani şimdi elmaları kaldırayım desem yerine ne koyacağım bilemedimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
stat_sys_signal_out tema dosyalarını karıştırınca bende gördüm varmış, neyse...temanın isminde iOS var zaten olmasına şaşmamak lazım
Armut ?Hayır yani şimdi elmaları kaldırayım desem yerine ne koyacağım bilemedim