- Adım
- Erdinç
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Çiftçi
- Konular
- 3
Hocam simgeler dışında hiç bir şey değişmedi içe aktarınca tema adı null olarak çıkıyor mi 6 RevOS
Hocam bir yanlışlık var kesinlikle tekrardan kontrol eder misinizGlobal Romda Çalışmaz
-İOS zil sesi, alarm sesi, bildirim sesi
-İOS Bootanimation
-Font mevcuttur.
KurulumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kullanmak için custom rom kullanmalısınız. Global romda varsayılan temaya geri döner.
Cihaz hafızasına indirdiğiniz temayı;
Ayarlar-Temalar-Daha Fazla Görüntüle - İçe Aktar diyerek yükleyecek ve uygula deyip kullanmaya başlayabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam simgeler dışında hiç bir şey değişmedi içe aktarınca tema adı null olarak çıkıyor mi 6 RevOS
Hocam hepinizden özür diliyorum indirme linkini yeniledim tekrar indirip kurar mısınız bir problem olmuşHocam bir yanlışlık var kesinlikle tekrardan kontrol eder misiniz
Zil sesleri ni nasıl aktif edicez hocam ellerinize sağlıkHocam hepinizden özür diliyorum indirme linkini yeniledim tekrar indirip kurar mısınız bir problem olmuş
Alarm ve bildirim sesi kendiliğinden uygulanıyor. Zil sesi miui11 ile uyumlu olmayabilir dosyanın içinden alarak kullanabilirsinizZil sesleri ni nasıl aktif edicez hocam ellerinize sağlık
Biraz acemi olunca bilmiyoruz hocam kusura bakmayınAlarm ve bildirim sesi kendiliğinden uygulanıyor. Zil sesi miui11 ile uyumlu olmayabilir dosyanın içinden alarak kullanabilirsiniz
Nasıl cikaricaz dosyadanBiraz acemi olunca bilmiyoruz hocam kusura bakmayın
Biraz acemi olunca bilmiyoruz hocam kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl cikaricaz dosyadan