- Adım
- emir
- Cihazım
- mi9 t pro
- Konular
- 50
Cikmiyor abi zipden cikarnca goruyorGüzel tema ancak statusbarda parlaklık ayarı yok nasıl yapabiliriz
Cikmiyor abi zipden cikarnca goruyorGüzel tema ancak statusbarda parlaklık ayarı yok nasıl yapabiliriz
ziptan cikincada bi ise yaramiyorCikmiyor abi zipden cikarnca goruyor
Paylaşım için teşekkürler Hocam. IOS cars da çok güzel bir tema, ancak statusbar da parlaklık ayarı bunda da yok. Benim için sorun değil temayı sevdim ve kullanıyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuyrun hocam
Teşekkürler hocam sevindim sizin adınıza güle güle kullanınPaylaşım için teşekkürler Hocam. IOS cars da çok güzel bir tema, ancak statusbar da parlaklık ayarı bunda da yok. Benim için sorun değil temayı sevdim ve kullanıyorum.![]()
gelmiyor kardeşim eu rom kullanıyom ondan mıdır?Hocam temayi cikarmicaksiniz,indirdiginiz temayi download klasorune girin ustune uzun basin ad degistir deyip mtz.zip yazar .zip silin sonra temalardan download klasorunu bulun ordan temayi gorceksiniz secin ve iceri aktar diyin bu kadar ...
20.3.12 kullanıyorum.içe aktar diyince gelmiyor.dosyayı çıkardı mı içe aktara basınca klasör görüyor.format atıcam üşenmicem bakalımHayir hocam tam aksine eu rom kullandiginiz icin gelmesi lazim ama eger eu stabil kullaniyorsaniz miui theme editor ile atmaniz gerekiyor temalari oda basta konuda sabit "3 parti tema nasil yuklenir" diye o konu size yardimci olacaktir
eu nun diğer sürümünden direk geçtim wipe felan yapmadmHocam formatlik degildir bence dosya ismini degistirip dosya yoneticisinden download klasorune girip gorunmuyorsa en iyisi format data yapmaniz,en azindan ilerde sknti yasamazsiniz