Hocam sadece whatsapp'ta eski emojiler gözüküyor. Eski emojiye basıp gönderinceIOS olarak gözüküyor. Bunun düzeltilmesi mümkün mü?Ne mutlu bana
Ben XDA dan indirmiştim ama aynı link, sorunsuz WhatsApp. WhatsApp verilerini silmek çözüm olur mu acaba? Sohbet silinir mi bilmiyorum.Hocam sadece whatsapp'ta eski emojiler gözüküyor. Eski emojiye basıp gönderinceIOS olarak gözüküyor. Bunun düzeltilmesi mümkün mü?
Herkese merhaba arkadaşlar.Kolaylıkla ios 13.2 emojilerini telefonunuza magisk ile nasıl yükleyeceğinizi anlatıcam.
Öncelikle size uygun olan 2 dosyadan birini indiriyoruz.
Sonradan Magisk Manager'i açıyoruz.
Sol menüde modüller sekmesine girip + ikonuna basıp indirdiğimiz dosyayı atıyoruz.Kodların yüklenmesini bekleyin.
Bu işlemleri yaptıktan sonra telefonumuzu yeniden başlatıyoruz ve hayırlı olsun.
Türkçe karakterleri destekliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(çoğu android telefonlar için)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(samsung telefonlar için)
Konuyu ve dosyalarıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir'dan alıntıladım size sunmak için.
Evet gerekirPek anlamadığım için soruyorum. Sanırım olması için root gerekli değil mi?
Evet hocam çalışıyor ben swift klavye ile kullanıyorum.Microsoft SwiftKey Klavye'de çalışır mı ?
Yüklenip yüklenmediğini nasıl anlayacağım çok ayırt edemedim çünkü ? modüller de görünüyorEvet hocam çalışıyor ben swift klavye ile kullanıyorum.