Yardım İnternetim yavaşladı

bilalozyandi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
mi 6
Konular
2
Arkadaslar 2 aydır kullandığım mi 6 da İnternetim yavaşladı bazen internette açtığım sayfada donmaya başladı ve ram da temizleme de bile en fazla 2.6/6 yazıyor bu ram nasıl temizlenir yardımcı olursanız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mandufla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mandufla
Cihazım
mi 6
Konular
0
Arkadaslar 2 aydır kullandığım mi 6 da İnternetim yavaşladı bazen internette açtığım sayfada donmaya başladı ve ram da temizleme de bile en fazla 2.6/6 yazıyor bu ram nasıl temizlenir yardımcı olursanız

Hocam hattınız Vodafone mu? 22 şubattan beri aynı dertten muzdaribim. Sürem dolar dolmaz turkcell e geçecem. Hız şu an 0,09 yazıyor ya. Rezillik. WiFi de sorun yok ama şebeke neti sıkıntı. Özetle bence telefonla alakalı değil durum.

Oyla:

bilalozyandi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hattınız Vodafone mu? 22 şubattan beri aynı dertten muzdaribim. Sürem dolar dolmaz turkcell e geçecem. Hız şu an 0,09 yazıyor ya. Rezillik. WiFi de sorun yok ama şebeke neti sıkıntı. Özetle bence telefonla alakalı değil durum.

Yok hattım Avea normalde böyle bı sorun yoktu ama şuan anlamadığım biçimde yavaşladı ve donmalar yaşıyorum sadece dikkatimi çeken bişey bağlantı işaretinin yaninda üctane nokta vardı onlar kayboldu böyle oldu

Oyla:

mandufla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mandufla
Cihazım
mi 6
Konular
0
Yok hattım Avea normalde böyle bı sorun yoktu ama şuan anlamadığım biçimde yavaşladı ve donmalar yaşıyorum sadece dikkatimi çeken bişey bağlantı işaretinin yaninda üctane nokta vardı onlar kayboldu böyle oldu

O zaman bişey diyemeyeceğim bilemiyorum.

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Belki sorun tarayıcıdadır . Opera , Samsung , Chrome , Mozilla , UC ya da Xiaomi'nin kendi tarayıcısını deneyebilirsiniz.

Oyla:

bilalozyandi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki sorun tarayıcıdadır . Opera , Samsung , Chrome , Mozilla , UC ya da Xiaomi'nin kendi tarayıcısını deneyebilirsiniz.
Yok tarayıcıdan değil ama bı problem var da onu bulamıyorum su veri işaretinin yanındaki üç nokta gittikten sonra oldu böyle

Oyla:
Üst Alt