Yardım İnternet paylaşımı

kskli_eno

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
49
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.6
Telefon Modeli
Note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mrb arkadaşlar birara telefondan internet paylaşımı ücretli olacak diye bir haber vardı ücretli oldumu bilgisi olan varmı

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Mrb arkadaşlar birara telefondan internet paylaşımı ücretli olacak diye bir haber vardı ücretli oldumu bilgisi olan varmı
Şimdilik yürürlükte olan böyle bir durum yok.
Ancak, Operatörlerin hepsinin de kafalarından geçen bir şey olmakla birlikte ücretli yapmaktan hem korkuyorlar, hem de çekiniyorlar.
Diyelim ki birisi ücretli yaptı, bu durumda çok müşteri kaybeder.
Hepsi bir anda anlaşırlarsa yapabilirler de..

Oyla:

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Bu konuda Turkcell'in böyle bir uygulaması olacaktı. Çok tepki alınca sonradan geri adım attılar.
Açıklamalarında, biz kullanıcılarımızın güvenliği için bu uygulamayı getiriyoruz felan dediler. Şimdi ise süreç şöyle işliyor:
Siz internet paylaşımını açıyorsunuz. Turkcell tarafından size bir SMS geliyor.
Bu SMS'teki bağlantıya tıklayarak giriş yapma sayfasına gidiyorsunuz ve "Hızlı Giriş" seçeneğini kullanarak giriş yapıyorsunuz. İlgili sayfada beni hatırla seçeneğini de seçerseniz, bir ay boyunca bir daha giriş yapmanıza gerek kalmıyor.
Ayrıca bu kullanımda da hiç bir ek ücretlendirme yapılmıyor. Yanlızca kullandığınız data için pakedinizden düşer ve akıllı fatura kullanmıyorsanız fatura aşım ücretleri ödeyebilirsiniz. Bunun için Turkcell'de akıllı fatura özelliğini kullanmanızı öneririm.
Sevgiler..

Oyla:
Üst Alt