Sohbet İnternet Limitlerini Kaldırmak için İmza Topluyoruz.

demantools

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Redmi 5Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Bence her şeyin eskisi gibi olması için imza toplayalım en azından herkes internet kullanabilir düzeydeydi Öğrenci ne yapacak, borç harç içinde olan insanlar ne yapacak hadi tamam borcu adamın internet ile ne işi olacak diyeceksiniz ama devir teknoloji devri ! bırakın bunları gelin birlikte eskiye dönmeleri için kampanya başlatalım.... Bu ne ya "Turk Telekom ISS alt yapısını kullanan İnternet sağlayıcılarına %66 Zam?!?!?!?"

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
dün haberım olup ımza attım ve btk sıkeyet ettım buyuk ıhtımale cogunuz bır seye yarmayacak neden ugrasıyorsunuz dıyecek . bır ıse yarayıp yarmaadıgı cok onemlı degıl sonucta ben hakkımı arıyorum ne kadar alırım bılemem. bunun ıcın ugrasıyorum . bu olaylar ılk basladıgında btk sayfa actı onerılerımızı ıstedı turkıyede % 2 bır kısım katılmıs sabah başlayıp oglene bıtmıs onerıler bız kendımız hakkımızı savunmaz ıken onların bunu yapması cokta zor degıl .

ben sonucta hakkım olan ıcın ugrasıyorum .

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Kaç Türk lirası yapıyor?
kaç türk lirası yapıyor derken? :)
üstad abim ingiltere'de Birmingham Wolverhampton'da yaşıyor asgari ücreti 1480 paund :)
TL ye çevirmeyin lütfen.
şöyle düşünün abim asgari ücret 1480 alıyor ve ayda bunun 35 ini telefon hattı için harcıyor :)
bizde aynı bir tarife ne kadar (gerçi öyle bir tarife yok ama) :)
abim beni heryerde rahat rahat facebook ve whatsapp üzerinden görüntülü arıyor hemde mobilden. ben ise onu aramak için evde sabit internet başında olmam lazım :)
gerçi aynı şeyi söylüyoruz galiba sonradan gördüm mesajınızı ama sizde benim yazdığımı yanlış anlamışsınız :D
adamlar her türlü ucuza kullanıyor bizde ise sürekli mokoko :D

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
kaç türk lirası yapıyor derken? :)
üstad abim ingiltere'de Birmingham Wolverhampton'da yaşıyor asgari ücreti 1480 paund :)
TL ye çevirmeyin lütfen.
şöyle düşünün abim asgari ücret 1480 alıyor ve ayda bunun 35 ini telefon hattı için harcıyor :)
bizde aynı bir tarife ne kadar (gerçi öyle bir tarife yok ama) :)
abim beni heryerde rahat rahat facebook ve whatsapp üzerinden görüntülü arıyor hemde mobilden. ben ise onu aramak için evde sabit internet başında olmam lazım :)
gerçi aynı şeyi söylüyoruz galiba sonradan gördüm mesajınızı ama sizde benim yazdığımı yanlış anlamışsınız :D
adamlar her türlü ucuza kullanıyor bizde ise sürekli mokoko :D
Şimdi oldu... drunk~~ Bende, orada daha pahalı anlamında paylaşım yaptığını zannettim... :) Kızım yaz okulu için Almanya'ya gitmişti, 4 Gb internet bir ay yetiyor demişti, yani oralarda az miktarda internet paketi de yeterli geliyor, Türkiye'de kızıma 10 gb internet yetmiyor, düşün artık...

Ayrıca; ortalama bir tarife için fiber ev interneti (24 mbit/100Gb) ile cep telefonuna (4 gb/500 dakika) 100 lira ödüyorum, yani asgari ücretin 1/16'sı oluyor... Ortalama bir telefon için ise; tam bir asgari ücret bazen yetmeyebiliyor...

Maalesef durumumuz içler acısı ama çoğu kimsenin de umurunda değil. :(

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Şimdi oldu... drunk~~ Bende, orada daha pahalı anlamında paylaşım yaptığını zannettim... :) Kızım yaz okulu için Almanya'ya gitmişti, 4 Gb internet bir ay yetiyor demişti, yani oralarda az miktarda internet paketi de yeterli geliyor, Türkiye'de kızıma 10 gb internet yetmiyor, düşün artık...

Ayrıca; ortalama bir tarife için fiber ev interneti (24 mbit/100Gb) ile cep telefonuna (4 gb/500 dakika) 100 lira ödüyorum, yani asgari ücretin 1/16'sı oluyor... Ortalama bir telefon için ise; tam bir asgari ücret bazen yetmeyebiliyor...

Maalesef durumumuz içler acısı ama çoğu kimsenin de umurunda değil. :(
bununla ilgili bir tecrübemi aktarayım.
Türkcell den gelen hediye internetler normal paket internetinden daha hızlı tükeniyor.
nasıl yapıyorlar bilmiyorum. türkcelle konuyu ilettiğimde yok öyle bişey demeye getirdiler ama inanmayan denesin.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yapılan işlemin hukuksuz olduğu ve BTK onaylasa dahi -ki onaylamayacak- rekabet kurumundan döneceği o kadar açık ki...

Türk telekom sonuç olarak özel bir kurum olarak geçiyor.Evet jöleli falan idare ediyor ama resmiyette özel... Ocak ayından itibaren Turknet ücretini artıracak ve bizler de aboneliklerimizi iptal edeceğiz. Bizler iptal ettikten sonra BTK, Rekabet kurumu vb. bir resmi kurum zammı iptal edecek. Tam seçimler öncesi bak devletimiz, reisimiz büyük şirketlere karşı halkını koruyor diye alkış tutacağız ve mart ayında oylarımızı nereye vereceğimize karar vereceğiz. . Yeniden internet kullanımı için başvuracağız ama turk telekoma tahsis/aktivitasyon vs. ücretlerini ödeyerek. Diğer yandan birileri çıkıp imza kampanyasının da etkili olduğunu söyleyecek ve imza verenler olarak demokrasi açlığımız da giderilecek ve gerçek demokrasi arayışımız tekrar uykuya geçecek, bir süre daha susup oturmaya devam edeceğiz...

Hem oy aldık, hem türk telekomun batağına katkıda bulunduk hem de insanları susturduk. Akıllıca bence, tebrik etmek lazım.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
bugun btk ve ttnetten ceap geldı yazık dıyecek laf bulamıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bu nasıl bi imza kampanyası anladıysam bembeyaz olayım.girdim sayfaya mail adresi istedi,verdik.sonra onaylama maili dedi ona tıkladım tıklamaz olaydım 40 tane sayfa çıktı ve hepsi de ingilizce.kişilere erişim sağa sola mail atma izni falan istedi vazgeçtim herşeyden çünkü çok karışık iptal ettim.altı üstü bi okeylik iş ama sandım ki benim adıma şirket kurulacak
bugun btk ve ttnetten ceap geldı yazık dıyecek laf bulamıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yazı Türk telekom'a ait hocam. BTK ya değil. Yapılan açıklama da normal. Önemli olan BTK ne diyor?

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Yazı Türk telekom'a ait hocam. BTK ya değil. Yapılan açıklama da normal. Önemli olan BTK ne diyor?
daha cevap vermedı o onu beklıyorum btk bakalım ne yapacak sonucta ortada buyuk bır hakksızlık var herkes sıkayet etse cozum daha cabuk ulasılır.

Üst Alt