Yardım İnternet kullanımı

alieski1262

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Eski
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Wifi de bi uygulamada arka plana aldığım zaman indirmeler duruyor tekrar ön plana aldığımda ise devam ediyor başka bu sorunu yaşayan var mı miui 9.2.2.0 kararlı sürüm

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balkes112

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mi max 2
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi Max 2 telefonumun wifi çekiş gücü çok zayıf aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı var ise sorunu nasıl çözdünüz

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Betaya gecmeden nasil kurtulmayi dusunuyorsunuz? kararlinin yeni guncellemesini bekleyin o zaman durumu cozdulerse ne mutlu size
Edit: belki kisitlama yok derseniz cozulebilir, global betada pil tasarrufunda ama boyle bir sorun yok

Hocam Global Betada Pil Tasarrufunda bende böyle bir sorun yaşamadım (Epic Rom 7.12.14); fakat Arka Plan Faaliyetlerini kısıtla dediğim zaman sorun çıkıyor. Bu arada Brave'de Pil Tasarrufunda hiçbir sorun yok indirmelerde misal; fakat cihazdaki Notlar uygulamasını arka plana atınca kapatıyor kendini; tıklayınca baştan açıyor. Ki Notlar uygulaması Miui'ın kendi uygulaması; neden çalıştırmıyor arka planada anlayamadım.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Hocam Global Betada Pil Tasarrufunda bende böyle bir sorun yaşamadım (Epic Rom 7.12.14); fakat Arka Plan Faaliyetlerini kısıtla dediğim zaman sorun çıkıyor. Bu arada Brave'de Pil Tasarrufunda hiçbir sorun yok indirmelerde misal; fakat cihazdaki Notlar uygulamasını arka plana atınca kapatıyor kendini; tıklayınca baştan açıyor. Ki Notlar uygulaması Miui'ın kendi uygulaması; neden çalıştırmıyor arka planada anlayamadım.
sanıyorum global betada sorunun çözülmesi android 8 den kaynaklı oldu diye düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt