Yardım Internal storage wipe

yns.emrre29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Arkadaşlar rom yükleme esnasında twrp de wipe atarken internal storageı da wipeladım şimdi depolamaya hiçbir şey atamıyorum çok acil yardımınıza muhtacım

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Arkadaşlar rom yükleme esnasında twrp de wipe atarken internal storageı da wipeladım şimdi depolamaya hiçbir şey atamıyorum çok acil yardımınıza muhtacım
Merhaba hocam Reboot recovery diyin ve tekrar pcden yazılım atmayı deneyin. Sorun cözülmez ise fastboot modda yazılım yüklemeniz sorunu çözecektir

yns.emrre29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Merhaba hocam Reboot recovery diyin ve tekrar pcden yazılım atmayı deneyin. Sorun cözülmez ise fastboot modda yazılım yüklemeniz sorunu çözecektir
ama telefonun depolamasına hiçbir şekilde dosya atamıyorum ve twrp den yükleyemiyorum pc den nasıl yükleyeceğim

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
ama telefonun depolamasına hiçbir şekilde dosya atamıyorum ve twrp den yükleyemiyorum pc den nasıl yükleyeceğim
Twrp yi yeniden başlatın, olmazsa format data "yes" yaptıktan sonra tekrar twrp yi yeniden başlattıktan sonra pcye bağlayın cihazı, görecektir. Twrp ilk açılırken dil seçeneği kısmı gelir, o kısmı geçtikten sonra pc cihazı görmeli.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Eğer twrpden hic bir şekilde yükleme yapamazsanız pcnize miflash uygulamasını ve cihaz modelinize uygun fastboot yazılımını indirmeniz gerekir. Forumda mi flash ile yazılım yükleme rehberi var.
Not: mi flash ile yükleme yaparken sağ altta clean all tikini işareleyin aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer twrpden hic bir şekilde yükleme yapamazsanız pcnize miflash uygulamasını ve cihaz modelinize uygun fastboot yazılımını indirmeniz gerekir. Forumda mi flash ile yazılım yükleme rehberi var.
Not: mi flash ile yükleme yaparken sağ altta clean all tikini işareleyin aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz.

yns.emrre29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
22
deneyeceğim. Şimdiden teşekkürler

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
twrp den twrp nin ayarlarini sifirlayin

yns.emrre29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Twrp yi yeniden başlatın, olmazsa format data "yes" yaptıktan sonra tekrar twrp yi yeniden başlattıktan sonra pcye bağlayın cihazı, görecektir. Twrp ilk açılırken dil seçeneği kısmı gelir, o kısmı geçtikten sonra pc cihazı görmeli.
yes yazmam gerekiyor ancak klavye açılmıyor.
twrp den twrp nin ayarlarini sifirlayin
işe yaramadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miflash sanırsam .tgz formatında istiyor. Bende full zip var

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
yes yazmam gerekiyor ancak klavye açılmıyor.

işe yaramadı

miflash sanırsam .tgz formatında istiyor. Bende full zip var
Aynen tgz uzantılı olması lazım.
Burdan yazılımı indirip C sürücüsüne ayıklayıp mi flash ile yükleme yapabilirsiniz

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
format sonrası; twrp üzerinden reboot - recovery yaparsanız bilgisayar telefonu tekrardan görmeye başlayacaktır.

Üst Alt