Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
29
Integrity box modül açıklamasında güncel keybox ile sadece ikisi geçer yazıyor hocam zaten, meow modülünün tam nasıl işlediğini ve güncellediğini bilmiyorum ama ara ara takip edebilirsiniz.
bu konudaki yöntemler ile üçünü de geçirmeyi başardım ama nasıl yaptığımı hatırlayamadım bir türlü

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
NothingPhone 3a
Konular
5
bu konudaki yöntemler ile üçünü de geçirmeyi başardım ama nasıl yaptığımı hatırlayamadım bir türlü
Eklediğiniz ekran görüntüsünden bahsediyordum hocam, keyboxlar zaman zaman revoke oluyor, ne kadar sık kontrol edilirse o kadar hızlı gidiyor. Eklediğiniz görüntüde modüller kısmındaki integrity box açıklamasında güncel durumu yazıyor sanırım fakat belirttiğim gibi nasıl çalışıyor ve hangi sıklıkla güncelleniyor bilmiyorum.

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
29
Modüller fixlendi sanırım. 2 tanesi geçiyorken şuan hiçbiri geçmiyor.

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21

Haciabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gencay
Cihazım
Amazfit verge
Konular
1
Integrity den hepsi geciyor ben sadece paycell uygulamasindan gecemiyorum.ne yaptıysam root uyarısını geçemedim
Yapikredi bankasi dahi hata vermiyor. Ama paycell nasil birseyse gecemedim. Tüm işlemleri yapay zeka dan destek alarak yaptim yinede gecemedim.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Integrity den hepsi geciyor ben sadece paycell uygulamasindan gecemiyorum.ne yaptıysam root uyarısını geçemedim
Yapikredi bankasi dahi hata vermiyor. Ama paycell nasil birseyse gecemedim. Tüm işlemleri yapay zeka dan destek alarak yaptim yinede gecemedim.
Paycell bootloader, flag secure durumuna bakıyor

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Denemek için Paycell i indirdim. Red listesine aldım. Magisk gizli. Kullanmadığım için giriş yapamıyorum ama uygulamayı açtığımda bir uyarı ile karşılaşmadım. Giriş yaptıktan sonra mı uyarı verip kapanıyor. Bu arada Tel poco f8 ultra Eu rom var.

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Denemek için Paycell i indirdim. Red listesine aldım. Magisk gizli. Kullanmadığım için giriş yapamıyorum ama uygulamayı açtığımda bir uyarı ile karşılaşmadım. Giriş yaptıktan sonra mı uyarı verip kapanıyor. Bu arada Tel poco f8 ultra Eu rom var.
Ksu olsaydı. Zgysk Next gizliyor. Neden Ksu kullanmıyorsunuz.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Ksu olsaydı. Zgysk Next gizliyor. Neden Ksu kullanmıyorsunuz.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskisi kadar uğraşmıyorum artık magisk kendi halinde duruyordu. Düne kadar modüll bile yüklü değildi. Yabancı bir kaynakta gördüm modülleri yükledim. İntegrity geçti. Konuyu burada görünce paycelli denemek istedim olay bu. Merak ettiğim modüller integrity geçti ama uygulamada işe yarıyor mu. Denemek isteyen arkadaşa kullandığım modülleri verebilirim.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
37
Cihazım rootlu, hiç bir integrity modülü vs yok sadece magiskten robotu gizledim kullanabiliyorum

Üst Alt