17.1 de bende gönderiler gözükmüyor bir süre sonra. Genel hata mı bu?Instander 21 Aralık da v17.1 sürümünü yayınladı güncelleme yapmadınız mı ? Ben aeroınsta kullanıyorum bana göre bu güzel tabi bazı sorunlar çıkartabiliyor ama ana uygulama kaynaklı.
Geliştirici kaynaklı da olabilir AeroInsta'yı deneyin
Güncelleme ile alakalı değil hocam şöyle ki kurduğunuz uygulama com.instagram uzantılı olmalı ki sistem Instagramın yüklü olduğunu görebilsinHocam AeroInsta kurduğum zaman telefonda WP'den gelen linkleri web de açıyor varsayılan olarak gözükmüyor da yani seçemiyorum.Bunun sebebinin cihazın instayı güncel olarak görmemesi ile olduğunu düşünüyorum. Çünkü aero insta kurulu iken play de güncelleme veriyor. O yüzden bu program işe yarar mı ? Ya da aeroinsta yı kullanmanın bir çözüm yolu var mı ?
Bunu nasıl yapabilirim hocam ?Güncelleme ile alakalı değil hocam şöyle ki kurduğunuz uygulama com.instagram uzantılı olmalı ki sistem Instagramın yüklü olduğunu görebilsin
Aero kurarken orijinal yerine kuracağın unclone versiyonu kurun veya başka bir uygulama sürümü Dr olsa uzantı aynı olmalı hocamBunu nasıl yapabilirim hocam ?
Aero kurarken orijinal yerine kuracağın unclone versiyonu kurun veya başka bir uygulama sürümü Dr olsa uzantı aynı olmalı hocam
Hocam başka plus versiyonları da denedim ancak galiba orjinal sürümlerde bir durum var ondan dolayı sistem görmüyor. Şuanlık bir bilgim yok şehir dışındayım, bu konu hakkında bir yazı okumuştum onu bulursam paylaşırım.Zaten unclone olanaı kuruyorum hocam normal instayı kurmadan onu kuruyorum.Ona rağmen bu sorun oluyor. Yoksa diğer sürümü instayı silmeden olan sürümü mü kurayım ?
Ben yıllardır aero kullanıyorum bunun çözümünü bulamadım. En sonunda clone versiyonu yükledim yanına da orijinal instayı yükledim. Linkleri orijinal ile açıyorum, normal kullanımda aeroyu açıyorumZaten unclone olanaı kuruyorum hocam normal instayı kurmadan onu kuruyorum.Ona rağmen bu sorun oluyor. Yoksa diğer sürümü instayı silmeden olan sürümü mü kurayım ?