- Adım
- anda
- Cihazım
- 17 pro max
- Konular
- 90
böyle bir sürümü yok uygulamanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncellenmiştir.
böyle bir sürümü yok uygulamanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncellenmiştir.
14.65 link var mı?V14.60 Güncellenmiştir.
Kapatamıyorsunuz maalesef. Türkçe olmayan halini kullanıyorum uzun bir süredir fakat otomatik güncelleme kontrolü kapalı olsa da bu uyarı çıkmaya devam ediyor ve kullandığınız sürümün üstüne 2 veya daha fazla sürüm çıktıysa cancel bile yapsanız tarayıcıyı açıyor. Güncelleme gelmesi elbette güzel fakat haftalık bu şekilde zorunlu güncelleme artık çekilmiyor. Alternatif arayışındayım bakalım, aero gittikten sonra düzgün bir mod daha gelmedi.Günceleme uyarısını nasıl kapatabilirim? Her uygulamayı açtımda güncelle çıkıyor.
ınstaprime var ama Türkçe değil oda.Kapatamıyorsunuz maalesef. Türkçe olmayan halini kullanıyorum uzun bir süredir fakat otomatik güncelleme kontrolü kapalı olsa da bu uyarı çıkmaya devam ediyor ve kullandığınız sürümün üstüne 2 veya daha fazla sürüm çıktıysa cancel bile yapsanız tarayıcıyı açıyor. Güncelleme gelmesi elbette güzel fakat haftalık bu şekilde zorunlu güncelleme artık çekilmiyor. Alternatif arayışındayım bakalım, aero gittikten sonra düzgün bir mod daha gelmedi.
AdemBey Türkçe çeviri için ellerinize sağlık, konuyu daha önce başlık olarak görsem de Türkçe kullanmadığım için girip okumamışım sanırım.
Ustam merhaba Instagram'da story reels kalite kaybı oluyormu bu proğramda.V14.70 Güncellenmiştir.