- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 36
EvetInstagramınız konudaki sürümlerden biri değil mi?
EvetInstagramınız konudaki sürümlerden biri değil mi?
Benimki de yükledikten 15-20 dakika sonra gelmişti. Instaprefin feature management'ine girdiğinizde disable instaprefs diye bir seçenek var o açık değil değil mi?
Açık hocamBenimki de yükledikten 15-20 dakika sonra gelmişti. Instaprefin feature management'ine girdiğinizde disable instaprefs diye bir seçenek var o açık değil değil mi?
Android 10da sorunsuz çalışan sürüm var mı? Varsa destek sağlayabilir misiniz?O zaman SandHook'a geçmeniz lazım ama oda sizde çalışmıyormuş.
Üstad benim bildiğim yok ama eski sürüm sandhookları internetten bularak deneyebilirsinizAndroid 10da sorunsuz çalışan sürüm var mı? Varsa destek sağlayabilir misiniz?
Teşekkür ederim.Üstad benim bildiğim yok ama eski sürüm sandhookları internetten bularak deneyebilirsiniz
hocam mi 6 kullanıyorum xposed modülü kurmaya çalıştım ama kuramadım (önceki kurduğumda sorunsuz kurulduydu) acaba magisk 20.3 kurulu ondan dolayı bir problem mi ? Xposed modüllerinin güncel versiyonlarını kurmaya çalışırken failed hatası alıyorum. (eu beta rom)Açıklama:Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
INSTAPREF
Bu mod resmi instagram uygulamasına fazladan özellikler eklemenizi sağlar.
Modun Özellikleri:
-Hikaye İndirme - Yakınlaştırabilme
-Gönderi İndirme - Yakınlaştırabilme
-Profil Fotoğrafı İndirme - Yakınlaştırabilme
-DM'den Gönderilen Fotoğrafları İndirme (Karşı Tarafa Bildirmeden) - Yakınlaştırabilme
-Herhangi Bir Profile Girdiğinizde Sizi Takip Edip Etmediğini Direk Görebilme
-Profillerin Gizli Olup Olmadığını Görme
-Çift Tıklama İle Beğenmeyi Devre Dışı Bırakma
-Hikayeleri Otomatik Geçmeyi Devre Dışı Bırakma
-Yorum Kopyalayabilme
Kurulum:
-Aşağıdaki linklerden modülü ve destekleyen instagram sürümlerinden istediğinizi indirin.
-Xposed'den modülü etkinleştirip telefonu baştan başlatın.
Destekleyen Instagram Sürümleri:
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme Linki:
Olası Hatalar:
-İlk yüklediğiniz zaman modül hemen çalışmayabilir. Bir süre etkinleştirilmesi için beklemeniz gerekir.
-Telefondan telefona uyumluluk sorunu yaşabilirsiniz. Eğer modül çalışmaz ise magiskten xposed'inizi değiştirin. (YAHFA çalışmaz ise SandHook yükleyin.)
Kaldırıp bir daha kurun. Olmazsa magiskten başka xposed kurun. Olmazsa modülü kurmadan önce kaldırıp kurun.hocam mi 6 kullanıyorum xposed modülü kurmaya çalıştım ama kuramadım (önceki kurduğumda sorunsuz kurulduydu) acaba magisk 20.3 kurulu ondan dolayı bir problem mi ? Xposed modüllerinin güncel versiyonlarını kurmaya çalışırken failed hatası alıyorum. (eu beta rom)