Soru İnstagramda Yaşadığım Garip Sorun (Google Hizmeti İçerir)

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Rom Miui 11
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

İnstagramda garip bi sıkıntı yaşıyorum:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sohbet satırına ne zaman dokunsam bu öneri çıkıyor, otomatik doldurma hizmetini kapatınca gidiyor ama bu da çok kullandığım bi hizmet, kapalı durmaması lazım, daha sonra şifre olarak falan mı kaydettim diye "şifreleri yönet" i kontrol ettim orda da kayıt yok. Hem beta hem normal sürümünü denedim orda da aynı hatta modlu instadan da....

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Aynı sorundan ben de muzdaribim. Sürekli adım çıkıyor mesaj yazarken pat diye adıma da basıyorum. Otomatik doldurmada kişi önerme kapatmasına rağmen boş. Kesin çözüm bulabilen varsa çok makbule geçer.. call~~ otomatik doldurma hayat kurtarıcı ben de kapatmak istemiyorum..:)

Oyla:

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Benimde şifre kayıtları çıkmıyor mesela kullanıcı adına tıklayınca Google'ın şifre doldurma balonu çıkıyordu ama ne hikmetse bugün tüm hesaplarımın şifrelerini aramak zorunda kaldım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde şifre kayıtları çıkmıyor mesela kullanıcı adına tıklayınca Google'ın şifre doldurma balonu çıkıyordu ama ne hikmetse bugün tüm hesaplarımın şifrelerini aramak zorunda kaldım :)
Şimdi tekrar denedim otomatik doldurma çalışmaya başladı. Demek ki yazmamı bekliyormuş. İlginç :)

Oyla:

UtguX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 9 T
Konular
4
Hocam klavyenin sözcük geçmişini temizleseniz falan bi işe yarar mı ki? Birde modlu instagram nedir hi~~

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Hocam klavyenin sözcük geçmişini temizleseniz falan bi işe yarar mı ki? Birde modlu instagram nedir hi~~

Klavye ile ilgili değil hocam, Otomatik doldurma hizmeti ile alakalı, onu kapatınca düzeliyor ama Google'ın bu hizmetini çok sık kullanıyorum o yüzden kapatmıyorum.

Instapro/Instaaero gibi uygulamalar modlu instaya örnek mesela, normal insta uygulamasından farkı, gizlilik ayarları vs içermesi ( kişilerin hikayesine baktığınızda gözükmezsiniz, dm üzerinde karşı tarafa "yazıyor... " bildirimini gizlemeyebilir akabinde görüldü olayını da kaldırabilirsiniz, takipten çıkanları görebilirsiniz, postlardaki hikayelerdeki tüm gönderileri indirebilirsiniz, profil resimlerinin üzerine basıp büyütülmüş halini görebilirsiniz, reklamsızdır falan fışmekan ) tabi yakalanma olayı da var sanırım, ben aylarca kullandım birşey olmadı, sonra ne olduysa hikayelere yanıt verirken veya arkadaşıma dm den yazarken mesaj gönderilemedi yada işlem engellendi hataları alıyordum, sonra bi uyarı ekranına attı şifrenizi değiştirmeniz lazım diye, yaptım, normal instayı kurdum; haziran 3üne kadar kısıtlı erişim engeli yemişim meğer :D

Oyla:

UtguX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 9 T
Konular
4
Klavye ile ilgili değil hocam, Otomatik doldurma hizmeti ile alakalı, onu kapatınca düzeliyor ama Google'ın bu hizmetini çok sık kullanıyorum o yüzden kapatmıyorum.

Instapro/Instaaero gibi uygulamalar modlu instaya örnek mesela, normal insta uygulamasından farkı, gizlilik ayarları vs içermesi ( kişilerin hikayesine baktığınızda gözükmezsiniz, dm üzerinde karşı tarafa "yazıyor... " bildirimini gizlemeyebilir akabinde görüldü olayını da kaldırabilirsiniz, takipten çıkanları görebilirsiniz, postlardaki hikayelerdeki tüm gönderileri indirebilirsiniz, profil resimlerinin üzerine basıp büyütülmüş halini görebilirsiniz, reklamsızdır falan fışmekan ) tabi yakalanma olayı da var sanırım, ben aylarca kullandım birşey olmadı, sonra ne olduysa hikayelere yanıt verirken veya arkadaşıma dm den yazarken mesaj gönderilemedi yada işlem engellendi hataları alıyordum, sonra bi uyarı ekranına attı şifrenizi değiştirmeniz lazım diye, yaptım, normal instayı kurdum; haziran 3üne kadar kısıtlı erişim engeli yemişim meğer :D
sağolun hocam hangisini önerirsiniz direkt olarak

Oyla:
Üst Alt