Yardım Instagram'da videolar bulanık çıkıyor

samet.parlak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Arkadaşlar merhaba.. telefonsal bir sıkıntı var Instagram'da hikayeler ve videolar önce bulanık flu çıkıyor 3-5 sn.sonra düzeliyor. Bilen birisi varmı? Nasıl düzeltecez. Bu arada mobil veride de aynısını yapıyor.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Valla ben çok anlamam kardeşim aosp rom nedir instaaero ne bilmem çok bişey anlamadım dediklerinden
AOSP rom dediği cihazın yazılımıdır anlamıyorsanız bir İnstagram muhabbeti için kurcalamanıza gerek yok. İnstaAero dediği ise modlanmış İnstagram uygulamasıdır. Bir Türk geliştiricinin modudur, video indirme, fotoğraf indirme, yüksek kalitede yükleme gibi özellikleri vardır. İnternette çok küçük bir araştırmayla apk dosyasını bulup kurabilirsiniz. Bir de öyle deneyin muhtemelen çözülür.

Oyla:

samet.parlak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Mi9t
Konular
1
AOSP rom dediği cihazın yazılımıdır anlamıyorsanız bir İnstagram muhabbeti için kurcalamanıza gerek yok. İnstaAero dediği ise modlanmış İnstagram uygulamasıdır. Bir Türk geliştiricinin modudur, video indirme, fotoğraf indirme, yüksek kalitede yükleme gibi özellikleri vardır. İnternette çok küçük bir araştırmayla apk dosyasını bulup kurabilirsiniz. Bir de öyle deneyin muhtemelen çözülür.
Eyvallah kardeşim ilgin için teşekkürler. Sağolasın.

Oyla:

CrazyPunisher

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi mi9T
Konular
4
Arkadaşlar merhaba.. telefonsal bir sıkıntı var Instagram'da hikayeler ve videolar önce bulanık flu çıkıyor 3-5 sn.sonra düzeliyor. Bilen birisi varmı? Nasıl düzeltecez. Bu arada mobil veride de aynısını yapıyor.
Bendede oluyor bana gore instagram Sadece iphone telefonlara gore optimize ediyor hangi telefonu kullandiysam story leri hep bulanik oluyor fakat iphone da problem yoktu

Oyla:

caner1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Hocam İnstagram'ın modlu apklarını deneyebilirsiniz. Mi9T Pro kullanıyorum, normal istagram ile snaplar kalitesiz lakin modlular ile iyi çekiyor.

Oyla:

samet.parlak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Hocam İnstagram'ın modlu apklarını deneyebilirsiniz. Mi9T Pro kullanıyorum, normal istagram ile snaplar kalitesiz lakin modlular ile iyi çekiyor.
Eyvallah hocam zaten öle yaptım bı çaresini bulamadım başka

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Modlu apk'lar da kaliteli çekmiyor. Yeni kayıt modu kullandıkları için ekran kaydı yapılıyor bu da haliyle kötü yansıyor.

Oyla:
Üst Alt