hocam internetten safety net gecme konularini uygulayin çözülür suan cihazınızda play store sertifika olmadigi icin netflix, Instagram,pubg mobile gibi birçok uygulama yuklenmeyecektirBuyrun hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
APK kurmak istemedim hocam normal kullanmak istiyorum.Hocam bu bir çözüm olmayabilir ama apk Instagram indirebilirsiniz aero Instagram yazınca çıkacaktır gayet güzel özellikleri var 1.5 yıldır kullanmaktayım hesap çalınma vb durumlar yok aşırı kullanışlı ama siz normal kullanmak istiyorum diyorsanız romu değiştirebilirsiniz. (Başka çözümler olabilir eğer sürümden memnun iseniz bilen kişilerden cevap bekleyin)
Peki herkeste mi böyle oluyor bunun sebebini çok merak ettim şu anAPK kurarak cozebilirsin.
Bende sorun yok global rom kullaniyorum. Global Rom'a geç bence.APK kurmak istemedim hocam normal kullanmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki herkeste mi böyle oluyor bunun sebebini çok merak ettim şu an
Eu romun sunduğu özelliklere alışkınım hocam yıllarca mi9t de eu rom kullandım. Şimdilik resmi APK kurarak çözdüm ama çok ilginç bir sorun buBende sorun yok global rom kullaniyorum. Global Rom'a geç bence.
Buyrun hocamhocam su uygulamadan test yapip ss atarmisiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam internetten safety net gecme konularini uygulayin çözülür suan cihazınızda play store sertifika olmadigi icin netflix, Instagram,pubg mobile gibi birçok uygulama yuklenmeyecektirBuyrun hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.