Yardım İnstagram yavaşlık

dogubaba28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Iphone-6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Mi9se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. Bende mi 9se var. Telefonumdan çok memnunum ama instagramda çok büyük sorun yaşıyorum. Telefonumun mobil verisinden girdiğimde instagram çok hızlı videolar olsun fotoğraflar olsun hızlı bir şekilde açılıyor ama gel gelelim kendi internetimin wifisinden girdiğimde büyük problem yaşıyorum. çok yavaş açılıyor videolar veya fotoğraflar.Başka cihazlardan girdiğimde wifiye bir problem yok ama gel gelelim mi9se beni deli edecek. Başına böyle bir şey gelen oldumu acaba ?

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Arkadaşlar merhaba. Bende mi 9se var. Telefonumdan çok memnunum ama instagramda çok büyük sorun yaşıyorum. Telefonumun mobil verisinden girdiğimde instagram çok hızlı videolar olsun fotoğraflar olsun hızlı bir şekilde açılıyor ama gel gelelim kendi internetimin wifisinden girdiğimde büyük problem yaşıyorum. çok yavaş açılıyor videolar veya fotoğraflar.Başka cihazlardan girdiğimde wifiye bir problem yok ama gel gelelim mi9se beni deli edecek. Başına böyle bir şey gelen oldumu acaba ?
evet benim basima gelmisdi hocam bendede oyle oluyordu bir tek benim note 8 pro cihazimda wifi yavasdi ve pubh oynarken bile ping 40dan 200e kadar yukseliyordu 5-10 saniyeden bir.. ben cok arasdirdik ve sorunun cozumunu biri boyle yazmisdi: modemde kanal numarasini oto yok 11 yapin.. ben oyle yaptim duzeldi simdi hicbir sıkıntı yok...

Oyla:

dogubaba28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Iphone-6
Konular
2
evet benim basima gelmisdi hocam bendede oyle oluyordu bir tek benim note 8 pro cihazimda wifi yavasdi ve pubh oynarken bile ping 40dan 200e kadar yukseliyordu 5-10 saniyeden bir.. ben cok arasdirdik ve sorunun cozumunu biri boyle yazmisdi: modemde kanal numarasini oto yok 11 yapin.. ben oyle yaptim duzeldi simdi hicbir sıkıntı yok...
telefondan mı yapacağız yoksa wifi üzerinden mi dostum biraz daha açarmısın ?

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
telefondan mı yapacağız yoksa wifi üzerinden mi dostum biraz daha açarmısın ?
modemden yapacaksin ister telefonla ister bilgisayarla..ama sen onu bilmiyorsin bir bunu denermisin Ayarlar/wifi/ek ayarlar/wifi yardimcisi ve sormayi etkinlesdiri kapat.buda iyi gelir

Oyla:
Üst Alt