Yardım İnstagram video kalitesi.

Huseyn600

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Huseyn
Cihazım
Mi9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi9t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. Telefonum mi9tpro. İnstagrama video atarken kalite, fps düşüyor. Videoyu 1080p 60fps, 4k 30fps çekmeme rağmen, instagrama atarken nerdeyse 240p'e iniyor. Dün geceden beri denemediğim yol kalmadı. Ama bi yolunu bulamadım. İnstagram eski sürümünü, gbinstagramı falan indirip denedim, yine olmadı. Allah aşkına yardım edin, yokmu bunun bir yolu. Deliricem.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Oyla:

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
hocam aynı sorunu redmi note 8 pro ile yaşıyordum. uygulamayı silip tekrar yükledim düzeldi.

ayrıca galeriden bir şey seçerken aynı fotodan/videodan 2 tane oluyor bende, birinin kalitesi dediğiniz gibi 240p iken diğeri kaliteli oluyor ona dikkat edin.

Oyla:

Huseyn600

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Huseyn
Cihazım
Mi9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı sorunu redmi note 8 pro ile yaşıyordum. uygulamayı silip tekrar yükledim düzeldi.

ayrıca galeriden bir şey seçerken aynı fotodan/videodan 2 tane oluyor bende, birinin kalitesi dediğiniz gibi 240p iken diğeri kaliteli oluyor ona dikkat edin.
Hocam, defalarca silip geri yükledim. Çözülmedi. Yok attığım video normal olan. 240p atmıyorum. Sizde düzeldiyse, demek ki, kalıcı sorun değil. Ama bulamıyorum yolunu.

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
InstAero'yu deneyebilirsiniz. Kalite kaybı yaşamadan hikâye paylaşımı yapıyor. Bilginize.

Oyla:

Huseyn600

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Huseyn
Cihazım
Mi9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikayede video veya fotoğraf attığınızda kaliteyi bozmadan gayet güzel sonuçlar çıkarıyor, bayadır bu uygulamayı kullanıyorum.
Hocam ben video içerikler paylaşacağım için, video paylaşınca sıkıntı olmayan bir çözüm lazım

Oyla:
Üst Alt