Yardım instagram video bulanık

mrtkync

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
redmi not 7
Konular
2
merhaba arkadaslar xiaomi redmi note 7 telefonum var 1 hafta oldu alalı ve sunu farkettim instagram ve facebook da videolar hep bulanık gözüküyor nasıl düzeltecem acaba telefonda mı sıkıntı var

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Yazılımsal olarak sosyal medya ağlarından böyle bir sorun var ne yazık ki.

Oyla:

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
merhaba arkadaslar xiaomi redmi note 7 telefonum var 1 hafta oldu alalı ve sunu farkettim instagram ve facebook da videolar hep bulanık gözüküyor nasıl düzeltecem acaba telefonda mı sıkıntı var
Hazar bozkurt arkadaşın modlu instagram uygulaması var. Onda böyle bir problem olmuyor hocam

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Hazar bozkurt arkadaşın modlu instagram uygulaması var. Onda böyle bir problem olmuyor hocam
Hocam varsa mesajınıza link ekleyip herkesin faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Ki modlu bile olsa en fazla akıcılık kazandırır. Kamera ile çektiğin gibi paylaşım kalitesi verebileceğini sanmıyorum. Çünkü bu direkt xiaominim bütün telefonlarında olan ve yıllardır umursamadıkları bir problem.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Eski sürüm instagram uygulamalarında böyle sorunlar olmadığını okumuştum bazı web sayfalarında. Tavsiyem bir deneyiniz. Gerçi bende güncel sürüm ama böyle bir sorun görmüyorum ne instagramda ne de WhatsAppda

Oyla:

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Hocam varsa mesajınıza link ekleyip herkesin faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Ki modlu bile olsa en fazla akıcılık kazandırır. Kamera ile çektiğin gibi paylaşım kalitesi verebileceğini sanmıyorum. Çünkü bu direkt xiaominim bütün telefonlarında olan ve yıllardır umursamadıkları bir problem.
Link paylaşımı yasak mı bilmiyorum ama

Buyrun hocam

Oyla:

mrtkync

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
redmi not 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abimde red mi var onun telefonda normal redmi note7 de ise instagram videoları ve facebook videoları bulanık ben telefonun bozuk oldugunu düsnüyorum servise mi yollasam

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Bendede bulanık story izliyorum o bile bulanık yazılımsal bir sorun gibi

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Arkadaşlar bir çok yerde genel kanı sorunun bizim cihazlardan değil, uygulamalardan geldiğine yönelik mesajlar ve içerikler okudum. Andaladığım kadarı ile instagram, whatsapp gibi uygulamalar işlemci ve cihazlara özel otimizasyonlarla çalışıyorlar. Uygulama yapımcılarının henüz optimize işlemlerini tam olarak yapmadıkları cihazlarda böyle sorunlar oluyor. Zaten araştırdığınızda benzer sorunların çoğunlukla yeni çıkan modellerde ve ilgili dönemlerde yaşandığını gözlemleyebilirsiniz. Bu tür sorunlar sadece xiaomi de değil diğer markalarda da yaşandığını göreceksiniz. Sonuç olarak farklı instagram sürümleriyle denemek olmuyorsada güncelleme beklemek gerekmekte.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt