Yardım Instagram sürekli durduldu hatası

ejdER8o

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ejder
Cihazım
Redmi 12
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rom yok
Telefon Modeli
Redmi 12
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar selamlar. Bu sabah uygulamaya giriş yapmak istedim, ve "Instagram Sürekli Durduldu" hatası alıyorum. Müşteri temsicilerini aradım fakat, 3 part uygulama olduğu için yardımcı olmayacaklarını söylediler. Cihazımın modeli redmi 12 yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-19-13-58-29-910_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2024-11-19-13-58-29-910_com.miui.home.jpg
    801 KB · Görüntüleme: 12

ejdER8o

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ejder
Cihazım
Redmi 12
Konular
3
hocam siz orjinal instagram mı kullanıyorsunuz yoksa modlu sürüm mü?

Orjinal kullanıyorsanız müşteri hizmetleri neden üçüncü parti yazılımlara yardımcı olamıyoruz dediler? Modlu kullanıyorsanız siz neden apk sürümleri kullanasım yok dediniz...

Şu durumda tek yapmanız gereken telefonda kurulu olan instagramı kaldırıp google play üzerinden indirip kullanmaya devam etmek.

Ayrıca kullanılan hesaplar sürekli durduruldu hatasına sebep olamaz. Siz dediğim gibi google playden indirin sorunsuzca kullanın
Hocam. Orijinal instagram kullanmaktayım, ben kullanmam dediğim APK instgram kullanmam. O da güvenlik nedenleriyle ilgili, her neyse demek istediğim şu ki. Play Store de ki olan instagram zaten var bende. Fakat 2 gündür uygulamadan sürekli atıp duruyordu, bugünde arkadaşın tavsiyesi üzerine. Başka bir hesapla giriş yapmaya denedim netice de uygulamadan atmadı. Tek sorum şu yan hesabımdan çıkış yaptığım da orijinal hesabım ile giriş yapmaya çalışmam da uygulamadan atması. Arkadaşım hesabın ile problem var. Veyahut hesabın ban yemiş dedi. Diyeceğim şu ki, Eğer ki ban yeme bi durumu varsa veyahutta başka bir kişiden hesabım saldırı altındaysa. Böyle bir problem yaratır mı?

Oyla:
Üst Alt