Siz galiba Cem Yılmaz esprisi gibi muz yiyeyim ama tadı çilek gibi mi gelsin istiyorsunuz? Bildiğiniz komediRazer Roma geçtim oda aynı arka planda uygulama surekli çalışıyor şarj harcıyor durduk yere
Pil kullanım istatistiklerinden takip edince ne kadar çok şarj harcadığı gözüküyor.Uygulamayi 2 dakika kullanmışım ama 1500 mah harcamış sizce burada problem yok mu?Siz galiba Cem Yılmaz esprisi gibi muz yiyeyim ama tadı çilek gibi mi gelsin istiyorsunuz? Bildiğiniz komedi
Backround da illa ki bazı programlar çalışacak. Çalışanlarda sistem uygulaması birde. Hiç bir sistem uygulaması veya hiç bir uygulama sizin abarttığınız kadar şarj tüketmiyor. Bir sürü rom denedim sizin için en iyi ve en uzun pil ömrüne sahip romunu önerdim, kullandınız yine beğenmediniz.
Ben sana haksızsın veya yanlış biliyorsun demiyorum sadece kullanmış olduğun aletin bir sarj ömrü var. Çok fazla sorun etme yani. İlla ki şarj bitecek. O uygulama bu kadar şarj tüketiyor şu uygulama şu kadar şarj tüketiyor diye çok takılma. Toplam şarj süren iyiyse, iyidir.Pil kullanım istatistiklerinden takip edince ne kadar çok şarj harcadığı gözüküyor.Uygulamayi 2 dakika kullanmışım ama 1500 mah harcamış sizce burada problem yok mu?
Wifi ve mobil veri kullanıyorum ama sorun şu ki uygulama arka planda sürekli çalışıyor kapanmıyor aşırı derecede şarj harcıyor.Kullanmadigim halde şarjım gidiyor bu da ekran süresi süremi kısaltıyor.Mobil veri ile mi bağlantı sağlıyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veyahut durduk yere mi sarj gidiyor sürekli
Cihazin pilinde bir sorun olabilir hocamWifi ve mobil veri kullanıyorum ama sorun şu ki uygulama arka planda sürekli çalışıyor kapanmıyor aşırı derecede şarj harcıyor.Kullanmadigim halde şarjım gidiyor bu da ekran süresi süremi kısaltıyor.