Yardım Instagram parlaklık azalması

WonderChild

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Poco f6 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.6.0.UNKMIXM
Telefon Modeli
Poco f6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba yeni cihazım poco f6 pro Instagram da gezerken birden parlaklık düşüyor geriye basıp anasayfaya gelince parlaklık düzeliyor bunun çözümü yok mu herşeyi denedim forumdaki aynı sorunla uğraşanların ayarlarını yaparak yeni cihazdan çok umutluydum bunun olması üzdü çözümünü bilen varsa belirtirse sevinirim.
Yani telefonun ilerde güncelleme ile düzelme şansı var mı ?

Son düzenleme:

WonderChild

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Poco f6 pro
Konular
1
Önceki mesajlarda yazdığım çözüm yolu sorunu düzeltiyor. Sizin ekran özellikleriniz bu ayarı desteklemiyor sanırım.

Modlu bir instagram yazılımı yükleyerek deneyebilirsiniz
Herşeyi denedim senin dediklerin dahil olmuyor bu yazılımsal bir sorun gibi duruyor ya Instagram da ya da hyper OS ta sıkıntı var gibi inşAllah düzeltir ekip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceki mesajlarda yazdığım çözüm yolu sorunu düzeltiyor. Sizin ekran özellikleriniz bu ayarı desteklemiyor sanırım.

Modlu bir instagram yazılımı yükleyerek deneyebilirsiniz
Modlu istemiyorum kullanmak istemiyorum.

Herşeyi denedim senin dediklerin dahil olmuyor bu yazılımsal bir sorun gibi duruyor ya Instagram da ya da hyper OS ta sıkıntı var gibi inşAllah düzeltir ekip.

Yetkili üst düzey kişilerin bakması gerekir bu duruma.

Son düzenleme:
Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
17

Yetkili üst düzey kişilerin bakması gerekir bu duruma.
Forumda geçmişe dönük arama yaparsanız 2 yıl öncede aynı sorunla ilgili açılan başlıklar mevcut. Sorun sadece xiaomi markasında yaşanıyor. Uygulama veya marka tarafından bir çözüm beklemek yerine alternatif bir çözüm aramanızda fayda var. Çünkü güncelleme ile bir çözüm gelmeyecek gibi

Oyla:

WonderChild

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Poco f6 pro
Konular
1
Forumda geçmişe dönük arama yaparsanız 2 yıl öncede aynı sorunla ilgili açılan başlıklar mevcut. Sorun sadece xiaomi markasında yaşanıyor. Uygulama veya marka tarafından bir çözüm beklemek yerine alternatif bir çözüm aramanızda fayda var. Çünkü güncelleme ile bir çözüm gelmeyecek gibi
Sorun nedense yeni cihazlarda daha fazla gibi geldi x serisi ve f serisi özellikle modlu Instagram kullanmak istemiyorum güvenli olabilir ama ben tercih etmiyorum Xiaomi ekibinin düzeltmesini beklemek ve ileride düzeleceğine inanıyorum.

Oyla:
Üst Alt