Uygulama Instagram kod gönderme ve girememe sorunu

DeaDKiSs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar Mi 10T cihazımda böyle bir sorunla karşılaştım ne yapsam girmedi. Yeni kod al diyorum hep aynı kod geliyor.
Kod alıp girmeme ragmen saatlerce bekledim yine olmadı hep aynı ekranda takılı kaldı. Az önce yine denedim olmadı. Böyle sorunla karşılaşan varmı acaba bana yardımcı olursanız memnun kalırım. Herkese tşkler şimdiden.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Arkadaşlar Mi 10T cihazımda böyle bir sorunla karşılaştım ne yapsam girmedi. Yeni kod al diyorum hep aynı kod geliyor.
Kod alıp girmeme ragmen saatlerce bekledim yine olmadı hep aynı ekranda takılı kaldı. Az önce yine denedim olmadı. Böyle sorunla karşılaşan varmı acaba bana yardımcı olursanız memnun kalırım. Herkese tşkler şimdiden.

Bu Arada Global Rom kullanıyorum telefon yurt dışı. IMEI kaydı yapıldı.

Son düzenleme:

DeaDKiSs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bir bilen yokmu yahu.

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Arkadaşlar bir bilen yokmu yahu.
Merhaba. Öncelikle instagramın tüm verilerini temizleyin. Daha sonra instagram.com sitesine girin, hesabınıza web üzerinden giriş yapmayı deneyin. Hesabınıza giriş yapa bilirseniz, alt kısımda "uygulamada devam et" benzeri birşey yazıcak, oraya tıkladıkdan sonra sizi instagram uygulamasına yönlendirecek. Bu yolla giriş yapa bilirsiniz

DeaDKiSs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
Denedim aynı değişen birşey. PC dende denedi bu sefer de diyordu uygulamayı kullanmak belirli bir saat geçmesi gerekiyormuş. Belirli bir zamanı denedik yine aynı.

Merhaba. Öncelikle instagramın tüm verilerini temizleyin. Daha sonra instagram.com sitesine girin, hesabınıza web üzerinden giriş yapmayı deneyin. Hesabınıza giriş yapa bilirseniz, alt kısımda "uygulamada devam et" benzeri birşey yazıcak, oraya tıkladıkdan sonra sizi instagram uygulamasına yönlendirecek. Bu yolla giriş yapa bilirsiniz
Hiç birşey değişmedi. Yukarda da belirttiğim gibi. Cildircam yahu ne saçma salak bir uygulama.

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
Buna benzer bir sorun benim de başıma geldi, yalnız telefonu formatlayıp yedekleri geri yükledikten sonra başıma geldi, hem facebook hem de telefon numarası kayıtlı olmasına rağmen kod gelmiyor, selfie videosu bile gönderdim,herşeyi denedim diyebilirim, hala sorun devam ediyor, işin saçma yanı iki hesabın birisine kod geliyor diğerine gelmiyor, ikisi de aynı telefon numarasına kayıtlı.

DeaDKiSs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
Buna benzer bir sorun benim de başıma geldi, yalnız telefonu formatlayıp yedekleri geri yükledikten sonra başıma geldi, hem facebook hem de telefon numarası kayıtlı olmasına rağmen kod gelmiyor, selfie videosu bile gönderdim,herşeyi denedim diyebilirim, hala sorun devam ediyor, işin saçma yanı iki hesabın birisine kod geliyor diğerine gelmiyor, ikisi de aynı telefon numarasına kayıtlı.
Sorunun kaynağını araştırıyorum ama bir tane adam akıllı cvp yazan yok forumlarda. Bulursam da yada yaparsam ilk buraya yazıcam.
Daha önceden normal giriş yaptığımız uygulamaya şimdi kod gönder kod geliyor kodu giriyoruz girdiğimiz kod ekranında saatlerce bekliyor ne ileri ne geri. Telefondan mi uygulamadanmi çözmüş değilim. Çok ilginç.

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
Sorunun kaynağını araştırıyorum ama bir tane adam akıllı cvp yazan yok forumlarda. Bulursam da yada yaparsam ilk buraya yazıcam.
Daha önceden normal giriş yaptığımız uygulamaya şimdi kod gönder kod geliyor kodu giriyoruz girdiğimiz kod ekranında saatlerce bekliyor ne ileri ne geri. Telefondan mi uygulamadanmi çözmüş değilim. Çok ilginç.
Gördüğüm kadarıyla -benim sorun için söylüyorum - instagram kod gönderme işleminden belli bir sayıdan sonra numarayı o hesap için spama düşürüyor, numara isteseniz de gelmiyor, şifremi yenileyebiliyorum e posta yoluyla fakat değişen bişey olmuyor,bir süre hiçbir işlem yapmadan beklemek gerekiyor galiba spama giren numaranın spamdan çıkması için.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
36

Bu Arada Global Rom kullanıyorum telefon yurt dışı. IMEI kaydı yapıldı.
Üst üste kod göndere bastıysanız bir süre beklemeniz lazım, bu süre değişiyor tabi bazen 15 saat bazen 24 saat ne kadar çok gönder tuşuna basmanız da etkili tabi, 24 saat bekleyip tekrardan deneyin olmaz ise Instagram ile mail yoluyla iletişime geçin

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
Bu arada benim sorunum düzeldi, lakin aradan süre geçmesi gerekiyor, bende yaklaşık 1 hafta sürdü, bu süre zarfında hesaba giriş yapmaya, telefon numarasına kod istememek gerekiyor haberiniz olsun.

Üst Alt