İnsanların Xiaomi'ye Kötü Marka demesi

halilhira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asehdhsh
Cihazım
Akk
Konular
4
Evet başlıkta da yazdığım gibi. Ben HEP böyle tipler görünce gıcık oluyorum.Bunlar genelde hayatında Samsung tan başka marka görmemiş cahil tipler oluyor. Özellikle de Çin malı demeleri Komik olansa özelliklerini sayınca 'ooo ver bakim " gibi tepkiler vermeleri.
Sizin de başınıza geldiyse böyle şeyler yazın azcık eğlenelim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet başlıkta da yazdığım gibi. Ben HEP böyle tipler görünce gıcık oluyorum.Bunlar genelde hayatında Samsung tan başka marka görmemiş cahil tipler oluyor. Özellikle de Çin malı demeleri Komik olansa özelliklerini sayınca 'ooo ver bakim " gibi tepkiler vermeleri.
Sizin de başınıza geldiyse böyle şeyler yazın azcık eğlenelim

Türkiyede yaklaşık olarak 120 Milyon Cep Telefonu var ve bunların yaklaşık % 70 i Akıllı Telefon....ve bu Akıllı Telefon sahiplerinin yaklaşık olarak % 95'i Akılsız....yani Sizin tabirinizle Cahilden de öte, Kara Cahil.....Ben de yaklaşık olarak 2.5 senedir 'dandik' ÇİN Malı kullanmaktayım....Huawei Mate 7.....ve şimdi Mi Max 2 ( ki bu çok ama çok dandik.....neden? çünkü SD 660 beklenirken, SD 625 ile çıktı)8=)haha--haha--

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Türkiyede yaklaşık olarak 120 Milyon Cep Telefonu var ve bunların yaklaşık % 70 i Akıllı Telefon....ve bu Akıllı Telefon sahiplerinin yaklaşık olarak % 95'i Akılsız....yani Sizin tabirinizle Cahilden de öte, Kara Cahil.....Ben de yaklaşık olarak 2.5 senedir 'dandik' ÇİN Malı kullanmaktayım....Huawei Mate 7.....ve şimdi Mi Max 2 ( ki bu çok ama çok dandik.....neden? çünkü SD 660 beklenirken, SD 625 ile çıktı)8=)haha--haha--

hiç güleceğim yoktu hocam ya

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Ülkemizde bu marka pek bilinmese bilenler ile çok karşılaştım. Gayette memnunum kendi kararlarıma çok ama çok güvenirim.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
valla ben xiaomiye lg ve samsungdan daha çok güveniyorum en azından muhatap buluyorsun :) telefon alacaksan koreli olmasın :D

Oyla:

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Hocam akıllı insanlarla sakın kapışmayın çünkü onlar zeka ve bilgi konusunda bizden çok ilerideler. Biz akılsız olarak aynı özelliklere sahip fiyat performans cihazları kullanmaya devam edelim, onlar ise iki katı para vererek aynı özelliklere sahip cihazlar kullanmaya..

Oyla:

halilhira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asehdhsh
Cihazım
Akk
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam akıllı insanlarla sakın kapışmayın çünkü onlar zeka ve bilgi konusunda bizden çok ilerideler. Biz akılsız olarak aynı özelliklere sahip fiyat performans cihazları kullanmaya devam edelim, onlar ise iki katı para vererek aynı özelliklere sahip cihazlar kullanmaya..

Tek akıllı onlar zaten demi

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29

on numara yazmıssın olay tamda bu zaten bunların yüzünden fiyatlar bukadar yükseldi ya...

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
İlk Nokia ile başladım 603 701 derken Lumia 830 değişim cihazı olarak gelen 930 devam ettim kullanmaya taa ki bozulana kadar sonra Çin üretimi cihazları fark ettim Huawei P8 Lite ile başlayan yolculuğum 9 ay devam etti ilk başta tüm o kara cahiller Huawei mi ay üf Samsung al felan dediler sonra P9 Lite çıktı aldım ama dahili hafıza yetmedi ve Huawei nin sadece amiral gemisi diye tabir edilen cihazlara bol hafıza koyup orta seviye cihazlara 16 GB vermesi politikası yüzünden Xiaomi almaya karar verdim aldığım gün daha ilk geldiği an babam (kendisi Samsung S6 kullanıyor) hemen bune lan dedi buna mı para verdin felan sonra akşam dedi ver bakım şunu biraz kurcalayacam dedim al sonra vay kamera güzel cihaz hızlı derken sonraki gün okula gittim okuldaki iPhone sahipleri Samsung sahipleri bune lan Çin malı kullanma çocuğun olmaz dediler güldüm geçtim ama bilmiyorlar ki sar değeri s7 edge den düşük :) sonra amcamlar geldi ilkte telefonu görmediler ismini söyledim bu ne biçim isim böyle marka mı var dediler başta sonra telefonu görünce 3 ü de birer tane sipariş geçti :)

Mi5 prime efsane telefon fazla para vermeye gerek hiç yok aldım 1099₺ ye hayatımda aldığım en iyi telefon diyebilirim bozulana kadar devam sonra belki Mi7 çıkarsa onu alırım :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Böyle bir şey zaten ASLA yapmam....Ben burada olupta % 5 lik Grupta bulunanlara yazıp, paylaşıyorum....Adamın yazış ve soruş şeklinden, hangi gruba dahil olduğu hemencecik anlaşılıyor zaten.....Uzak duracaksın....8=)haha--haha--haha--haha--

Oyla:
Üst Alt