Yardım Ingiltereden telefon getirtmek

Siyar155

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
xiaomi mi note 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Ingiltereden telefon getirtmek istiyorum imei attiracagim hangi telefonlara imei atilabiliyor galiba islemciye gore degisiyordu beni bu konu hakkinda bildirirseneiz sevinirim
birde su 3 modelden hangilerine imei atilabilir
oneplus 8 pro
samsung s20 plus exynos islmecili
mi10
iphone 11

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ingiltereden telefon getirtmek istiyorum imei attiracagim hangi telefonlara imei atilabiliyor galiba islemciye gore degisiyordu beni bu konu hakkinda bildirirseneiz sevinirim
birde su 3 modelden hangilerine imei atilabilir
oneplus 8 pro
samsung s20 plus exynos islmecili
mi10
iphone 11
İphonelara hiçbir şekilde imei atilamiyor öyle biliyorum. Oneplus 8 pro almanızı tavsiye ederim.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Bildiğim kadarıyla yazdığınız cihazlardan Oneplus 8 Pro ile Xiaomi Mi 10 imei atılabiliyor. Iphone'a zaten işlem olmuyor bildiğim kadarıyla.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
OP8P alırdım ben şahsen. :) IMEI tamiri en sıkıntısız Xiaomi ve OnePlus'lara yapılıyor.

Oyla:

Siyar155

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam s20 plusa olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam s20 plusa olur mu
Exynos işlemcilere zor atılıyor ve ayrıca onlarda Knox sayacı arttığı için bazı uygulamalar çalışmıyor. Ben tavsiye etmem. Ayrıca Samsung'un S serisi en yenilikçi teknolojileri barındırdığı için genellikle sorun çıkma olasılığı da artıyor. Son 4-5 senedir S serisinde hep ekranda sorun vardı. OnePlus 8 Pro'da bir kronik sorun yok bildiğim kadarıyla.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu cihazlar arasında en basit şekilde imei işlemi yapabileceğiniz Oneplus markasıdır. Xiaomi cihazlarada yapılabilir. S20 modelinede atılyor ancak samsunglarda kilit açıldıktantan sonra bazı işlevlerin ve özelliklerin doğru yada hiç çalışmadığını okumuştum.

Ayrıca fikrime gelecek olursak, Mi 10 o parayı hak eden bir cihaz değil, OP 8 Pro da malesef önceki modellerden pek bir yükseltmeyye sahip değil. Sanki sırf dönemi boş geçirmemek için çıkartılmış baştan savma bir model gibi ve bence bu cihazda o parayı hakeden bir cihaz değil ancak 7T pro düşünebilirsiniz. S20 Pro gayet güzel özelliklere sahip bir cihaz ancak kayıtsız getirip kullanmak pek sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. iphone 11'i zaten eleyebilirsiniz.

Benim tavsiyem son modellere aldanmayıp güzel ve daha uygun bütçeye POCO F2 Pro yada OP 7T Pro modellerini düşünmenizdir. En azından fiyatını hak edebilecek cihazlar.

Oyla:

Siyar155

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazlar arasında en basit şekilde imei işlemi yapabileceğiniz Oneplus markasıdır. Xiaomi cihazlarada yapılabilir. S20 modelinede atılyor ancak samsunglarda kilit açıldıktantan sonra bazı işlevlerin ve özelliklerin doğru yada hiç çalışmadığını okumuştum.

Ayrıca fikrime gelecek olursak, Mi 10 o parayı hak eden bir cihaz değil, OP 8 Pro da malesef önceki modellerden pek bir yükseltmeyye sahip değil. Sanki sırf dönemi boş geçirmemek için çıkartılmış baştan savma bir model gibi ve bence bu cihazda o parayı hakeden bir cihaz değil ancak 7T pro düşünebilirsiniz. S20 Pro gayet güzel özelliklere sahip bir cihaz ancak kayıtsız getirip kullanmak pek sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. iphone 11'i zaten eleyebilirsiniz.

Benim tavsiyem son modellere aldanmayıp güzel ve daha uygun bütçeye POCO F2 Pro yada OP 7T Pro modellerini düşünmenizdir. En azından fiyatını hak edebilecek cihazlar.
Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt