muhendislik ogrencisi olarak tavsiyekerinizi merak ediyorum beklemedeyiz.Verilen tüm cevap ve önerileri okudum...Yabancı bir dil ancak o dilin konuşulduğu bir ülkede öğrenilebilinir...başka yolu yok maalesef...
Gerçekten de yabancı bir dil öğrenmek istiyorsanız ve her gün 2 saat vakit ayırabilirim diyorsanız ve gerçekten de ayıracaksanız, Size 1 senede mükemmel İngilizce konuşabilir duruma gelmenizin sırrını verebilirim...ama yarından önce olmaz, çünkü birazdan uyuyacağım.....iyi geceler
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Verilen tüm cevap ve önerileri okudum...Yabancı bir dil ancak o dilin konuşulduğu bir ülkede öğrenilebilinir...başka yolu yok maalesef...
Gerçekten de yabancı bir dil öğrenmek istiyorsanız ve her gün 2 saat vakit ayırabilirim diyorsanız ve gerçekten de ayıracaksanız, Size 1 senede mükemmel İngilizce konuşabilir duruma gelmenizin sırrını verebilirim...ama yarından önce olmaz, çünkü birazdan uyuyacağım.....iyi geceler
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Herkesin yararlanması açısından ayrı bir Konu olarak açacağım günün ilerleyen saatlerindeDeğerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, umarım güzel bir mesafe katederim
Hocam, müsait bir vakitte değerli sırrınızı açıklamanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Maalesef vermiş olduğum sözü haftasonumun yoğun geçmiş olması nedeniyle tutamadım, konu neredeyse hazır sayılır, son rötuşları yarın yapıp, yayinlayabilecegimi düşünüyorum
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk