Soru Infinix Gt 50 Pro Alınır mı?

HiddeNKinG24

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
işlemci tarafı çok benzer hocam burda GPU tarafına bakınca şöyle bir yorum var

• Adreno 750 (Snapdragon 8 Gen 3): Yoğun mobil oyuncular ve en yüksek grafik gücüne ihtiyaç duyanlar için daha iyi bir seçenektir. Ağır iş yüklerinde tepe gücünü daha uzun süre koruyabilir.
  • Adreno 825 (Snapdragon 8s Gen 4): Günlük kullanımda daha uzun pil ömrü, daha az ısınma ve genel olarak dengeli bir mobil deneyim arayanlar için idealdir.
Genele bakınca aralarında çok ciddi bir fark yok ama benim şahsi fikrim her zaman amiral gemisi serisinden yana olurdu. Tabi Her ikiside 0 olduğu koşular için

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
işlemci tarafı çok benzer hocam burda GPU tarafına bakınca şöyle bir yorum var

• Adreno 750 (Snapdragon 8 Gen 3): Yoğun mobil oyuncular ve en yüksek grafik gücüne ihtiyaç duyanlar için daha iyi bir seçenektir. Ağır iş yüklerinde tepe gücünü daha uzun süre koruyabilir.
  • Adreno 825 (Snapdragon 8s Gen 4): Günlük kullanımda daha uzun pil ömrü, daha az ısınma ve genel olarak dengeli bir mobil deneyim arayanlar için idealdir.
Genele bakınca aralarında çok ciddi bir fark yok ama benim şahsi fikrim her zaman amiral gemisi serisinden yana olurdu. Tabi Her ikiside 0 olduğu koşular için
İkiside 2. el. Anladığım kadarıyla Xiaomi 14 daha iyi bir tercih olur diyorsunuz. Teşekkür ederim :D

Soner771

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
İnfinix asla alınmaz, yazılım çöp donanım çöp,genel olarak çöp.Ayrıca snapdragondan saşmayın.Yorumları okudum HiddeNKinG hocamın önerilerini dinlemenizi tavsiye ederim, Xiaomi 14 veya F7 alın