Soru Infinix Gt 50 Pro Alınır mı?

• Konbuyu başlatan ReQo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 168

HiddeNKinG24

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
Peki sizin bana max 20k bütçede önerebileceğiniz bir cihaz var mı? Bu cihazı beğenmiştim ama söylediklerinize göre cihaz fıs çıktı :D

Hocam fıs demek doğru değilde yeni birşeyler hep deneniyor direk almak yerine biraz bekleyip gerçek kullanıcı değerlendirmesi falan yada gerçek kullancıı sıcaklık testlerini yapılması gibi şeylere bakmak lazım

Piyasayı bilmiyorum o yüzden net şunu al diyemem ama siz yazınca bu modele bir bakayım dedim hızlıca gördükleirm bunlar. Bu markayı kullanıp yada daha iyi araştıran biri varsa o da yorum yaparsa daha sağlıklı yönlendirme olur

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
Hocam fıs demek doğru değilde yeni birşeyler hep deneniyor direk almak yerine biraz bekleyip gerçek kullanıcı değerlendirmesi falan yada gerçek kullancıı sıcaklık testlerini yapılması gibi şeylere bakmak lazım

Piyasayı bilmiyorum o yüzden net şunu al diyemem ama siz yazınca bu modele bir bakayım dedim hızlıca gördükleirm bunlar. Bu markayı kullanıp yada daha iyi araştıran biri varsa o da yorum yaparsa daha sağlıklı yönlendirme olur
Yani bu bütçede araştırdığım kadarıyla Xiaomi 14T Pro ve Poco F7 buldum. Bunların yanı sıra bu infinix telefonu araştırıyorum işte. Çok seçenek olunca karar vermek zor oluyor :)

HiddeNKinG24

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
Yani bu bütçede araştırdığım kadarıyla Xiaomi 14T Pro ve Poco F7 buldum. Bunların yanı sıra bu infinix telefonu araştırıyorum işte. Çok seçenek olunca karar vermek zor oluyor :)
Ben olsam net şekilde POCO F7 alırım. Dediğim gibi oyuna yönelik özel bir tasarım (Oyun tetik tuşları) aramıyorsan bence f7 her türlü döver geçer.

edit: Hemde 1 yıl daha eski cihaz olmasına rağmen döver geçer

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Sıcaklık testlerinin kaynağını atabilir misin hocam bakmak isterim. Eğer gerçekten bahsettiğiniz gibiyse o sıvı soğutmanın bir işlevi yok demektir. Garip..
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
sizin için izlediğim video bu hocam ben normalde infinix den nefret ederim yüzden sizin için ufak araştırma yaptım yoksa bilgi kirligligi + soğutma dedikleri arkadaki ışık showundan ibaret 😀 bunun yerine 15t pro alabilirsiniz veya 2. El. Bir 24 ultra

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
sizin için izlediğim video bu hocam ben normalde infinix den nefret ederim yüzden sizin için ufak araştırma yaptım yoksa bilgi kirligligi + soğutma dedikleri arkadaki ışık showundan ibaret 😀 bunun yerine 15t pro alabilirsiniz veya 2. El. Bir 24 ultra
Teşekkür ederim hocam sağolun. Eğer cihaz vaad ettiğini verseydi muhtemelen bunu alırdım fakat vermediği için başka bir mtk işlemcili cihaza yanaşmayı düşünmüyorum. S24 Ultra ise pahalı. O kadar bütçem olsa 8 Elite işlemcisi olan F8 Pro'yu tercih ederdim. Muhtemelen Poco F7 alacağım.

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
S24 ultra demişim pardon hocam mi 14 ultra yazicamtim Allah söyletti herhalde 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam sağolun. Eğer cihaz vaad ettiğini verseydi muhtemelen bunu alırdım fakat vermediği için başka bir mtk işlemcili cihaza yanaşmayı düşünmüyorum. S24 Ultra ise pahalı. O kadar bütçem olsa 8 Elite işlemcisi olan F8 Pro'yu tercih ederdim. Muhtemelen Poco F7 alacağım.
Oyun oynayacaksaniz mtkdan uzak. Durun hocam

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
8
HiddeNKinG hocam 20k civarında düz Xiaomi 14'ler bulunuyor. Sizce tercih edilmeli mi yoksa Poco F7 hala bu bütçedeki en iyi seçenek mi?..