Font gerçekten güzelmiş, elinize emeğinize sağlık. Bir şey sormak isterim, magisk ya da tema uygulamasından kullandığım fontlar tüm sistemde çalışmasına rağmen sadece twitter da aktif olmuyor. Twitter uygulamasının verilerini temizle yapıp giriş yapınca aktif oluyor, uygulamayı kapatıp açınca tekrar kendi fontuna dönüyor. Bunun bir çözümü var mı acaba!
Teşekkür ederim, herhalde android 11'e geçince düzelecekSistem +tarayıcı için magisk modül olması gerekiyor. Bunu denemek için bende magisk modül çalışmıyor. Ve android sistemine göre font ismi değişiyor. Bunu test edemediğim için de birşey diyemem.
Bende düzelmeyeceği kesin, çünkü sistem güncellemesi bitti sizde durum ne olur bilemiyorum.Teşekkür ederim, herhalde android 11'e geçince düzelecek
Teşekkürler hocameline sağlık hocam
Sanırım sorunu buldum bende çalışmayan modül düzeldi. Ekteki modül ü deneyip bilgi verirseniz.Teşekkür ederim, herhalde android 11'e geçince düzelecek
Kardeşim bende yine aynı, twitter hariç her yerde aktif, sizede zahmet verdim, tşk ederim...Sanırım sorunu buldum bende çalışmayan modül düzeldi. Ekteki modül ü deneyip bilgi verirseniz.