- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 346
Samsug alt yapısı kullanıyorsan diğer kamera modları çalışmaz ama telefona açılmama gibi sorun yaşatmazabi onceki hg mod larda turkce ye cevirmissin cok iyi bende indirdim 3 tane kamera,app store ve videolar hepsini flashladim sonra acilmadi telefon yeniden kurdum rom u acaba sikinti nedir ?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
acildi ama kilit ekrani gozukuyo saniye gecmeden kapaniyo boot ekrani sonra acvliyo sonra kapaniyo boot ekrani surekli boyle oluyo bend herseyi silmek zorunda kaldimSamsug alt yapısı kullanıyorsan diğer kamera modları çalışmaz ama telefona açılmama gibi sorun yaşatmaz
Mağaza uygulaması son sürüm ile değişti ve farklı modu kabul etmiyor. Eski sürümlerde kullanın onu
Videolar uygulamasıda açılmama sorunu yaratmaz. Farklı bir durum söz konusu var sende. Modlar bende hata yaratsa zaten paylaşmazdım. Ayrıca bu tür sorularını farklı konulara yazmayın. Konun içeriği dağılıyor. İyi forumlar
Uyumsuz demek ki. Modları denemeden önce yedek alınacildi ama kilit ekrani gozukuyo saniye gecmeden kapaniyo boot ekrani sonra acvliyo sonra kapaniyo boot ekrani surekli boyle oluyo bend herseyi silmek zorunda kaldim
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
O eski sürümlerde aylık olarak belli bir süre bedava veriyordu. Bunda satın almamızı istiyor. Zaten yapılan modlamaları yukarıda belirttimHakan abi indirme sınırı da sınırsız olarak ayarlı mı?