Yardım İndirilemedi:4001

prdx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aaaaaa
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Greeshan Global V11.0.2.0
Telefon Modeli
Mi Max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Tema indirmeye çalıştığında günlerdir yukarıdaki uyarıyı alıyorum. Tema uygulaması verileri temizle yaptım ancak hata devam ediyor. Çözümü nedir sizce?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tema indirmeye çalıştığında günlerdir yukarıdaki uyarıyı alıyorum. Tema uygulaması verileri temizle yaptım ancak hata devam ediyor. Çözümü nedir sizce?
Bunun iki çözümü var birincisi "Ayarlardan Yüklü uygulamalara gelip, Temalar uygulamasından tüm verileri temizle yapmak" siz bunu yapmışsınız, ikincisi kullandığınız roma temiz kurulum yaparak geçmek. Eğer bu ikisinde de sonuç alamadığınız taktirde, romun geliştiricisine bu konu ile ilgili geri bildirimde bulunmanız gerekir.

Oyla:

prdx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aaaaaa
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun iki çözümü var birincisi "Ayarlardan Yüklü uygulamalara gelip, Temalar uygulamasından tüm verileri temizle yapmak" siz bunu yapmışsınız, ikincisi kullandığınız roma temiz kurulum yaparak geçmek. Eğer bu ikisinde de sonuç alamadığınız taktirde, romun geliştiricisine bu konu ile ilgili geri bildirimde bulunmanız gerekir.
Ottoman yanıtın için teşekkürler ben bu Roma geçerken baya zorlanmıştım hatta forumdan bir kaç arkadaş yardımda bulunmuşlardı sağolsunlar. Sonuç olarak mi flash tool ile yükleyeblmiştim. Acaba temiz kurulum olmamışmıdır?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ottoman yanıtın için teşekkürler ben bu Roma geçerken baya zorlanmıştım hatta forumdan bir kaç arkadaş yardımda bulunmuşlardı sağolsunlar. Sonuç olarak mi flash tool ile yükleyeblmiştim. Acaba temiz kurulum olmamışmıdır?
Hocam aynı romu yükleyen diğer kullanıcılarda aynı hata var mı hiç okudunuz mu? Ayrıca twrp üzerinden yapmanız (4 Wipe) daha sağlıklı olacaktır.

Oyla:
Üst Alt