Modlanmis bir uygulamayı, orijinal uygulamanın üzerine yüklerken imza doğrulama kontrolünü devre dışı bırakır. Modlanmış uygulama ile orijinal uygulamanın imzası aynı değildir bu yüzden cihaza normal şartlar altında yüklenmez, siz imza doğrulaması devre dışı bırakmazsanız.Bu işlem ne işe yarıyor tam olarak?
Ne gibi bir avantajı olabilir? neler yapılabilir bununla? örnek verebilirseniz güzel olur.Modlanmis bir uygulamayı, orijinal uygulamanın üzerine yüklerken imza doğrulama kontrolünü devre dışı bırakır. Modlanmış uygulama ile orijinal uygulamanın imzası aynı değildir bu yüzden cihaza normal şartlar altında yüklenmez, siz imza doğrulaması devre dışı bırakmazsanız.
3. Taraf modlu bir kontrol merkezi kullanabilirsinizNe gibi bir avantajı olabilir? neler yapılabilir bununla? örnek verebilirseniz güzel olur.
Önerdiğiniz kontrol merkezi yada başka bir mod var mı? A11 miui12.53. Taraf modlu bir kontrol merkezi kullanabilirsiniz
Xiaomi temaların modlu halini kullanabilirsiniz (tema import özelliği için)
Modlanmış bir Xiaomi launcher kullanabilirsiniz.
Şu rehberi kullanıp tekrar deneyin;Xiaom 14 ve Xaomi.Eu 1.0.42 sürümünde deniyorum ama modlu launcher yüklenmiyor. Aşağıdaki hatayı veriyor. Neden olabilir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok teşekkürler. Hallettim sayendeŞu rehberi kullanıp tekrar deneyin;
Rehber - Modlanmış Sistem Uygulamaları Nasıl Yüklenir? (Root)
. 1719388032 Sağolun hocam sizden de razı olsun hocam eğer müsaitseniz bir sorum daha olacaktı cihazımda super wallpaper desteği yok ve miwallpaper alpha v2 yükleyerek yaptım ama duvar kağıtları normal şekilde yüklenmiyor ve her zaman açık ekrana gelmiyor durumla ilgili bir bilginiz varmı acaba?forum.miuiturkiye.net