Çözüldü İmeisi olmayan bootloader kilitli telefona nasıl imei atılır ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Şebeke almıyorsa kilit açmak için Mi Hesabı eklenemiyor diye biliyorum. Mi Hesabı için mobil veri istiyordu çünkü. Şebeke alıyorsa bir ihtimal mümkün imei 0 olduktan sonra ilk zamanlarda bir süre şebeke alabiliyor hemen düşmüyor. Aksi halde arkadaşların söylediği gibi ücretli onarım şart. Repairli cihazda BL kilitleme işine anlam veremiyorum. İMEİ kapandığı anda telefon masrafa dönüşüyor hatta bazen ücretli dönüşü bile olmuyor.

Fataldose

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Mobile Software
Konular
0
Peki efs yedeği olsa imei getirme şansım var mı twrp falan bootloadersiz yüklenmiyor mu yada başka bir şekilde yedeği yükleme şansım yok mu ?
Maalesef. Bootloader kapanması çok kötü olmuş. Çok masraf çıkacaktır o cihaz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şebeke almıyorsa kilit açmak için Mi Hesabı eklenemiyor diye biliyorum. Mi Hesabı için mobil veri istiyordu çünkü. Şebeke alıyorsa bir ihtimal mümkün imei 0 olduktan sonra ilk zamanlarda bir süre şebeke alabiliyor hemen düşmüyor. Aksi halde arkadaşların söylediği gibi ücretli onarım şart. Repairli cihazda BL kilitleme işine anlam veremiyorum. İMEİ kapandığı anda telefon masrafa dönüşüyor hatta bazen ücretli dönüşü bile olmuyor.
Bu cihaz da şuan umutsuz vaka gibi hocam.

Hadman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ŞENEL
Cihazım
NOTE 10 LİTE
Konular
1
Peki yapacak bir şey yok en iyisi satayım ilginiz ve cevaplar için teşekkürler, ucuz almıştım...evet yapabilen var ama pahalı... telefona verdiğim para ile bana pahalıya patlıyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
davil, Forum kuralları 4.2

Fataldose

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Mobile Software
Konular
0
Peki yapacak bir şey yok en iyisi satayım ilginiz ve cevaplar için teşekkürler, ucuz almıştım...evet yapabilen var ama pahalı... telefona verdiğim para ile bana pahalıya patlıyor.
Fiyat ne söylediler hocam?

Hadman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ŞENEL
Cihazım
NOTE 10 LİTE
Konular
1
400₺