Xiaomi 11TagateDimensity 1200 5GYazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.)Selamünaleyküm,
Şu an telefonum IMEI'li hard reset atmam gerekiyor, reset attıktan sonra IMEI giderse tekrar IMEI artırabilir miyim?
Hocam xiaomi 13T sıfırlama veya güncellemede imei gidiyor mu?sıfırlamada imei gitmemesi için gerekli işlem yapıldıysa gitmez. bunuda sadece işlemi yapan bilir.
güncelleme yapılır sıfırlamada %90 gidecektir.Hocam xiaomi 13T sıfırlama veya güncellemede imei gidiyor mu?
hocam %10 ihtimal için işlemi sizin yapmanız mı gerekiyor çünkü cihazımda hiç bir işlem yapılmadı dirençsiz sadece sıfırlama ve güncelleme durumunu öğrenmek istedimgüncelleme yapılır sıfırlamada %90 gidecektir.
hayır öyle bir şey demedim. kişiye değilde işlemciye göre değişen durumlardır bu snapdragon işlemcide.hocam %10 ihtimal için işlemi sizin yapmanız mı gerekiyor çünkü cihazımda hiç bir işlem yapılmadı dirençsiz sadece sıfırlama ve güncelleme durumunu öğrenmek istedim![]()
Hocam xiaomi 13T mediatek 8200 ultra kullanıyor bu durumda işlemi sizin yapmış olmanız durumu değiştiriyor mu güncelleme ve sıfırlama sorunsuz mu?hayır öyle bir şey demedim. kişiye değilde işlemciye göre değişen durumlardır bu snapdragon işlemcide.
pardon ya. mediatek de gitmez.Hocam xiaomi 13T mediatek 8200 ultra kullanıyor bu durumda işlemi sizin yapmış olmanız durumu değiştiriyor mu güncelleme ve sıfırlama sorunsuz mu?